Ce culori se poartă în primăvara-vara anului 2016

piersica

Institutul Pantone tocmai a publicat ce culori se poartă pentru sezonul de primăvară-vară 2016, iar prezentările de modă din întreaga lume, de la New York la Londra, Milano și Paris au avut câteva piese senzaționale pe podium!
Conform Institului Pantone, în 2016 vom avea de ales dintr-o gamă largă de culori, veste care ar trebui să ne bucure pe fiecare dintre noi!

Iată care sunt cele 10 culori oficiale pentru primăvara-vara anului 2016:

1. Rose quartz – Pantone 13-1520
2. Peach Echo – Pantone 16-1548
3. Serenity – Pantone 15-3919
4. Snorkel Albastru – Pantone 19-4049
5. Buttercup – Pantone 12-0752
6. Limpet Shell – Pantone 13-4,810
7. Lilac Gray – Pantone 16-3905
8. Fiesta – Pantone 17-1564
9. Iced Coffee – Pantone 15-1040
10. Verde Flash – Pantone 15-0146

1. Rose quartz (roz cuarț)

Este o nuanță de roz potrivită femeilor puternice, dar cu o oarecare naivitate în suflet. Rozul cuarț poate fi asortat cu nuanțe de liliac gri, piersică sau bleu gri. Printre marile case modă care au prezentat această culoare se număra Stella McCartney, Emporio Armani, Roberto Cavalli, precum și Paul & Joe.

roz

2. Peach eco – o nuanță de piersică vibrantă

O nuanță caldă de portocaliu, potrivită în orice anotimp. Poate fi purtată de femeile mature, fiind o culoare pozitivă și de calitate. Ella Moss, Denis Basso și Rebecca Minkoff sunt designerii care au optat această culoare în prezentările lor de modă.

piersica

3. Serenity – un bleu liniștit

Așa cum sugerează inclusiv numele, această culoare este o combinație de bleu-gri, oferind celei care o poartă o stare de liniște. Culoarea emană dragoste și înțelepciune, fiind o culoare rece. Poate fi purtată alături de culori precum untul sau piersică. În 2016, puteți opta pentru rochii lungi sau ținute simple într-o nuanță de bleu, iar succesul va fi unul garantat!

bleu

4. Snorkel Blue – albastru marin

Printre cele 10 culori propuse de Institutul Pantone se află și această nuanță de albastru marin, care oferă oricărei ținute o notă de energie, distracție și fericire. Culoarea își are inspirația din docuri și pușcașii marini, oferind în același timp și o senzație de liniște. Alexander Wang, Vivienne Westwood și Hermes au ales această culoare în prezentările lor din New York, Milano și Paris.albastru

5. Buttercup – galben vibrant

Aceast galben vibrant se potrivește foarte bine cu nuanțele de liliac gri, albastru marin sau chiar bleu. În primăvara anului 2016, puteți alege rochiile maxi de un galben vibrant și veți atrage cu siguranță privirile celor din jur. Accesoriile sunt de prisos într-o astfel de ținută.

galben

6. Limpet Shell – verde proaspăt

Nu e nici verde mentă, nici verde pal, ci o nuanță clară, bine definită și proaspătă pentru ținuta unei femei iubitoare de modă. Este potrivită atât în sezonul de primăvară, cât și vara pentru că emană vibrații de liniște celei care o poartă. Poate fi purtată cu nuanțe de roz cuarț, cafea cu lapte sau piersică.

verde

7. Liliac gri

Gri-ul este o culoare clasică și de multe ori plictisitoare, însă nu și atunci când se adaugă o tentă de liliac! Astfel, deși culoarea este una sobră, Institutul Pantone a reușit să aducă un plus de căldură ținutei de birou. Poți accesoriza o astfel de ținută cu eșarfe în nuanțe de roz pal sau verde deschis.

Liliac gri

8. Fiesta – roșu portocaliu

E o combinație de culori care duce cu gândul la petreceri sau evenimente. Fiind o culoare puternică, acest roșu portocaliu este potrivit femeilor încrezătoare și energice.

Rosu portocaliu

9. Iced coffee – culori neutre

Culorile neutre sunt întotdeauna o alegere bună, mai ales pentru că pot fi purtate cu aproape orice alte culori de la roz cuarț, liliac gri sau chiar bleu.

cafea cu lapte

10. Green Flash – un verde vibrant

Acest verde este cu siguranță o nuanță de lux, care emană liniște și fericire celei care o poartă! Puteți alege rochiile maxi din materiale fluide, dar și ținute deux piece.

verde

Sursă foto: Vogue

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment