Ce culori de păr se poartă în 2015

Te întrebi deja ce culori de păr se poartă în 2015? Avem o surpriză de la marii hairstyliști: culorile pastel! Dacă până acum existau doar patru culori principale: blond, roșcat, brunet și castaniu, pentru anul 2015, au apărut nuanțele de verde, mov, albastru și roz.

Tendințele au apărut datorită unei cereri mari pentru părul argintiu, care necesita o pată de culoare.

Este interesant cum fiecare sezon aduce câte o nouă tendință pentru culorile de păr, iar în prezent, celebritățile de la Hollywood au început deja să adopte culorile pastel.

Iată ce culori de păr se poartă în 2015:

1. Roz pastel:
Rita Ora arată incredibil cu un bob scurt, de culoare roz-pastel. Ochii căprui și genele lungi asigură contrastul perfect pentru părul în nuanțe de roz.

culoare-par-2015

2. Albastru:
Secretul constă în bijuteriile multiple, gene lungi pentru conturul ochilor și un ruj roșu.

ce-culori-de-par-se-poarta-in-2015

 

3. Mov delicat:
Este o culoare pe care o poți obține pe o bază de blond. Se încadrează perfect cu peisajul de iarnă, mai ales dacă vârfurile sunt accentuate cu nuanțe mai închise de mov.

suvite-mov-pentru-par-blond

4. Șuvițe subtile de roz:
Dacă nu ești suficient de îndrăzneață pentru a te vopsi integral, poți opta pentru câteva șuvițe calde de roz sau piersică. Nu uita să alegi un machiaj delicat și un gloss care să-ți asigure luminozitate pentru buze.

culori-par-2015

5. Fuchsia intens:
Barbara Palvin este un model maghiar și poartă foarte bine această culoare de păr Fuchsia. Mai mult decât atât, culoarea părului scoate în evidență albastrul ochilor, iar lungimea părului o face să arate incredibil!

par-vopsit-2015

6. Apus de soare subtil:
Sienna Miller a ales rădăcinile portocalii și vârfurile blonde. Chiar dacă este o culoare destul de intensă, Sienna și-a păstrat stilul elegant caracteristic.

blond-portocaliu-2015

7. Violet mahon:
Cu un efect de degrade, Lily Allen a optat pentru un look de felină. Machiajul cat eyes cu verde și rujul nude completează look-ul cu succes.

nuante-de-roscat-2015

8. Șuvițe verzi pe bază neagră:
Demi Lovato știe cu siguranță cum să-și scoată în evidență trăsăturile, iar bobul scurt emană un aer de glamour.

suvite-verzi-par-negru

Dacă nu ești suficient de îndrăzneață să te vopsești integral cu o asfel de culoare, poți opta oricând pentru câteva șuvițe colorate și să arăți la fel de elegantă și glam.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment