Ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie

Alegerea carierei este una dintre cele mai importante decizii pe care le iei în viață. În astrologie, cele 12 semne au calități și talente specifice fiecărei zodii în parte.

Iată ce carieră ți se potrivește în funcție de zodie:

1. BERBEC: Nativul Berbec este un bun conducător, dar nu prea diplomat. Nu-și pierde vremea cu detalii sau oameni care îl bat la cap și se simte cel mai bine atunci când este un lider. Se potrivește foarte bine în conducerea statului, armată, poliție sau în orice companie care activează în domeniul tehnic.

Personalități BERBEC: Vincent van Gogh, Mariah Carey, Franz Joseph Haydn,Sarah Jessica Parker, Russell Ira Crowe, Henry Warren Beatty , Francis Ford Coppola.

2. TAUR: Se hotărăște greu atunci când trebuie să-și aleagă profesia, însă atunci când o face va fi implicat în domeniul de activitate. Taurul este rațional și echilibrat, motiv pentru care colegii se pot baza pe el atunci când au nevoie. Se descurcă foarte bine și în munca în echipă și pe cont propriu. Preferă stabilitatea și dacă este satisfăcut financiar, poate rămâne ani de zile la același loc de muncă. Se simt atrași de imobiliare și restaurante, motiv pentru care pot deveni arhitecți, bucătari sau manageri de renume.

Personalități TAUR: Maria Terezia Arhiducesa de Austria, Papa Ioan Paul al II–lea, Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii, Adolf Hitler

3. GEMENI: Sunt persoane dinamice, aflate mereu în mișcare și fac tot posibilul pentru a-și diversifica munca pentru că se plictisesc repede. Au nevoie de activități pe termen scurt pentru că-i omoară monotonia. Gemenii se simt cel mai bine acolo unde își pot pune în valoare inteligența și ideile, de preferat în domeniul artistic sau în jurnalism pentru că se descurcă excelent în scris și verbal.

cariera-in-functie-de-zodiePersonalități GEMENI: Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Henri Marie Coandă, Mircea Cărtarescu.

4. RAC: Nativul RAC preferă să lucreze într-un mediu intim, unde să aibă liniște și să nu fie prea stresat. Nu-i place ideea de rivalitate, așa că va evita să-și facă dușmani doar pentru a promova la locul de muncă. Pentru că este destul de rezervat și nu-i place să iasă prea mult în evidență este posibil să nu avanseze atât de repede pe cât și-ar dori. Li se potrivesc locurile de muncă din turism și comerț.

Personalități RAC: Edgar Germain Hilaire Degas, Camille Pissarro, Jean de La Fontaine, Proust, Hermann Hesse.

5. FECIOARĂ: Este o persoană organizată și își rezolvă treburile din timp. Preferă să lucreze într-un mediu ordonat și liniștit. Are o răbdare incredibilă și se descurcă foarte bine în domenii care necesită atenție în detaliu. Comunică foarte bine și poate alege meserii în televiziune, învățămând sau oriunde este necesar un schimb de comunicare.

Personalități FECIOARĂ: Jean Auguste Dominique Ingres, Ludovic al XIV-lea, Andrei Pleșu.

6. LEU: Nativul Leu este unul dintre cei mai norocoși pentru că poate excela în orice domeniu. Devin iritați dacă sunt stresați de colegi, fiind prea ambițios și dominator. Le place să fie în centrul atenției, motiv pentru care vor alege meserii care să le permită acest lucru. Pot deveni cu ușurință regizori, actori, oameni de televiziune sau chiar politiceni.

Personalități LEU: Antonio Banderas , Melanie Griffith , Halle Berry, Coco Chanel, Barak Obama.

7. BALANȚĂ: Preferă locurile de muncă unde stă departe de stres și certuri. Fie că aleg să fie șefi sau subalterni, Balanțele oferă atenție tuturor. Balanțele preferă locurile de muncă bazate pe muncă intelectuală și în niciun caz pe muncă fizică. Având un simț estetic bine dezvoltat, Balanța se potrivește foarte bine unui mediu care să aibă nevoie de asta: modă, florărie, design interior.

Personalități BALANȚĂ: Monica Bellucci , Marcello Mastroianni , Brigitte Bardot, Luciano Pavarotti , Giuseppe Verdi .

8. SCORPION: Din punct de vedere profesional, Scorpionul este un adversar de temut pentru că va face tot ce se poate pentru a-și atinge scopurile. Scorpionul este înțelegător cu persoanele din jurul lui, însă în fața concurenței devine de neînvins. Sunt nativi minuțioși, fiind potriviți pentru medicină, cercetare sau științe exacte.

Personalități SCORPION: Bill Gates, Diego Armando Maradona, Nicolae Manolescu, Eugen Lovinescu.

9. SĂGETĂTOR: I se potrivește atât munca intelectuală, cât și cea fizică, fiind un nativ pe care îl putem întâlni în cabinetele de avocatură,  laboratoare, ambasade, cluburi sportive, hoteluri. Cel mai bine lucrează în echipă pentru că știe să comunice.

Personalități SĂGETĂTOR: Brad Pitt, Frank Sinatra, Ludwig van Beethoven

10. CAPRICORN: Sunt nativi care știu să devină indinspensabili pentru că au obiceiul să lucreze ireproșabil. Țin foarte mult la intimitate și de aceea pot părea reci și neprietenoși. Preferă un mediu liniștit, intim, în care să-și desfășoare activitatea liniștiți. Sunt potriviți domeniului bancar, economic sau chiar medicină.

Personalități CAPRICORN: Nicolae Iorga, Isaac Newton

11. VĂRSĂTOR: Are nevoie să vadă că munca lui nu este în zadar, este responsabil pentru că nu-i plac reproșurile. Pentru că îi place și are răbdare să explice, i se potrivesc meseriile în domeniul învățământului sau medical (psiholog).

Personalități VĂRSĂTOR: I.L.CARAGIALE, Robert Williams, Martha Bibescu, Anton Holban.

12. PEȘTI: Dacă îi place domeniul în care lucrează, ajunge să fie o adevărată enciclopedie. Nativii din Pești preferă să aibă grijă de oameni, motiv pentru care pot activa în domeniul medical sau învățământ. Îi place și are nevoie să fie provocat pentru a atinge cotele maxime în muncă.

Personalități PEȘTI: Chopin, Elizabeth Taylor, Nicolae Titulescu

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment