Ce boală poți avea în funcție de coșurile de pe față

Ai observat până acum că îți apar coșurile în anumite zone de pe față? Se pare că în funcție de zona în care își fac apariția, îți poți pune propriul diagnostic.

Iată care sunt bolile de care poți suferi în funcție de coșurile de pe față:

1. Coșuri pe obraz: sunt cele mai răspândite și arată afecțiuni ale plămânilor. Dacă fumezi, ar trebui să faci o vizită la medic pentru a-ți verifica starea de sănătate.

2. Coșuri pe bărbie: când o femeie are coșuri pe bărbie, înseamnă că poate avea o afecțiune la ovare, cum ar fi ovarele polichistice. Dacă și menstruația este neregulată, atunci îți apar coșuri și pe gât.

3. Coșuri mici pe nas: atunci când își fac apariția astfel de bubițe pe nas, înseamnă că ai o lips de vitamina B în organism și colesterolul ridicat.

cosurile-de-pe-fata4. Coșurile între sprâncene: este zona specifică splinei și a pancreasului, ceea ce înseamnă că ai putea avea probleme cu zona respectivă. Coșurile apărute între sprâncene mai pot fi semnul unei toxicități a ficatului.

5. Coșurile de pe frunte: sunt semnul unei probleme digestive, iar dacă îți apar frecvent în același loc, trebuie să te prezinți la medic pentru a verifica dacă nu cumva ai probleme cu digestia.

6. Coșurile apărute pe tâmple: este zona specifică rinichilor, iar atunci când coșurile își fac apariția pe tâmple, înseamnă că ai putea avea probleme. Hidratează-te bine și du-te la medic dacă simți dureri în spate.

Atenție! Nu confundați coșurile cu acneea, care apare din cauza bacteriilor la nivelul pielii. Dacă îți apare un singur coș în aceeași zonă, lună de lună, ar trebui să-ți pui un semn de întrebare. Totuși, dacă ai coșuri dureroase sau inestetice, le poți trata cu zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu, pe care o vei aplica folosind un bețișor cu vată.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment