Ce bijuterii purtăm în 2016?

inele

Tendințe în bijuterii în 2016

Tendințele referitoare la ce bijuterii purtăm se schimbă de la an la an, bazându-ne pe colecțiile creatorilor de modă de pe covorul roșu și pietrele prețioase puse la dispoziția acestora. Dacă nu ai avut timp să te uiți la Oscaruri sau la cele mai cunoscute defilări de modă din sezonul 2016, te poți inspira în alegerea bijuteriilor din sfaturile prezentate mai jos. Premisa de la care trebuie să pleci întotdeauna este că îți poți scoate mai bine în evidență trăsăturile feminine și outfit-ul pe care îl porți prin asortarea unor bijuterii la modă.

Accesorii de culoare gri

Poate că te întrebi de ce ai alege bijuteriile gri, când știi că Pantone sunt culorile semnificative pentru anul 2016, mai exact roz cuarț și albastru serenity. Ei bine, un impact mult mai mare îl vei avea dacă porți piese vestimentare în aceste culori, ceea ce înseamnă că bijuteriile asortate vor trebui să fie în nuanțe complementare pentru a se potrivi. Poți încerca bijuterii create din materiale precum argint, platină, aur alb și paladiu, care au detalii precum pietre de labradorit și piatra lunii.

Bijuterii asimetrice

Asimetria în ceea ce privește stilurile bijuteriilor este una dintre cele mai tari tendințe din 2016. Fie că este vorba de cercei desperechiați, de modele complexe stil cluster la pietre mici poziționate în poteci pe bijuterii, vei găsi cu siguranță un model de care te vei îndrăgosti pe loc. Aspectul acesta asimetric transmite tinerețe prin individualitatea și creativitatea sa, folosind de multe ori materiale minimaliste.

Coliere mulate pe gât și alte lanțuri cu impact

Cu toate că au fost la modă în 2016, aparițiile lor de la Oscaruri din luna februarie ne îndeamnă să le purtăm în continuare și anul acesta. Stilurile primăverii dau posibilitatea unor varietăți de alegeri mai mari decât ne așteptam.

Cercei supradimensionați

Acest accesoriu a fost, de asemenea, foarte popular anul acesta la Oscaruri. Nu-ți faci griji dacă ai un decolteu complicat în formă de X sau pur și simplu o bluză simplă albă, cerceii supradimensionați te vor ajuta să complimentezi look-ul tău.

Inele multiple

Fii sinceră, de câte ori nu te-ai uitat prelung la inelele multiple atunci când stăteai la coadă să achiți hainele pe care ți le-ai luat dintr-un magazin? Ca să nu mai spunem că pot fi și un cadou de succes, pentru oricare dintre prietenele tale. Având în vedere că există o gamă variată când vine vorba de stilurile inelelor multiple, poți să experimentezi oricând cu aceste bijuterii în 2016.

inele

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment