Ce bem iarna? Băuturi ideale în sezonul rece!

Ce bem iarna? Băuturi ideale în sezonul rece!

Băuturile calde şi cu puţin alcool sunt ideale în sezonul rece, aşa că noi ţi-am pregătit o listă de băuturi potrivite frigului de afară cu sau fără alcool.

Fără alcool:

1. Ciocolata caldă: tradiţională sau cu aromă de fructe este un deliciu dacă o bei lângă un şemineu cu persoana dragă ţie. (dacă poţi consuma alcool, adaugă un strop de rom în ciocolată).

2. Ceai: poţi alege ceai medicinal sau unul care să-ţi resfeţe simţurile (alege ceaiul de citrice, cu scorţişoară şi cuişoare).

3. Irish coffee: cafea tradiţională cu wiskey! Poţi înlocui wiskey cu rom, însă atenţie la contraindicaţii!

Cu alcool:

1. Vin fiert: Vin fiertun vin roşu fiert cu mirodenii şi fructe este perfect iarna, altfel parcă nici nu simţi că a trecut iarna pe lângă tine!

2. Ţuica fiartă: spre deosebire de vin, ţuica nu se fierbe cu fructe şi scorţişoară, ci numai cu boabe de piper, cuişoare şi zahăr.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment