Ce are ea si eu nu?

Ce are ea si eu nu?

E o intrebare pe care multe  femei si-o adreseaza la un moment dat in viata. Poate pentru ca au fost inselate sau parasite pentru „ea” sau pentru ca „ea” a fost avansata profesional.

Intrebarea asta vine intotdeauna dintr-o frustrare, interioara sau nu, insa inainte de a-ti pune astfel de intrebari, mai bine gandeste-te unde ai gresit daca a ales ceva ce ea are si tu, nu.

Cand incepi sa te intrebi „Ce are ea si eu nu?” deja comiti prima greseala, pentru ca incerci sa vezi in ograda altora si nu iti corectezi propriile greseli. El va vedea la ea ceea ce tu uiti sa-i oferi sau pur si simplu esti prea ocupata cu frustrarile tale pentru a-ti mai face barbatul fericit.

Daca totusi ai ajuns in stadiul de a fi parasita in favoarea celei care a avut ceva in plus fata de tine, fa bine si mediteaza la comportamentul tau, poate asa va fi ultima data cand te vei gandi la „Ce are ea si tu, nu!”.

Lucrul cel mai grav este ca astfel de femei nefericite vor incerca intotdeauna sa distruga fericirea altora..Asta daca nu cumva incep sa realizeze ca au un comportament cel putin ciudat.

Sigur ca exista si femei indreptatite (oarecum) sa-si puna astfel de intrebari. Ma refer la cele care isi vad de treaba si sunt numai si numai pentru barbatii lor, nu sunt cicalitoare si nici geloase. Ei bine, afla ca nu e ok nici asa! Cand se va simti prea sigur de relatia pe care o are cu tine, se va plictisi, cu sau fara voia lui. Asa apare „ea cu ceva al ei”.

Daca nu-ti doresti o terta persoana in relatia voastra, fii cate putin din fiecare : uneori arata-i putina gelozie, sa-i amintesti ca inca il mai iubesti, fa-l sa simta stabilitate, dar si instabilitate, dar mai ales fa-ti timp si pentru tine.

Si tine minte! Cine a spus ca femeia trebuie sa fie doamna in societate si „experimentata” in pat, a fost cu siguranta un barbat care stia ce-si doreste!

Tu ce fel de femeie esti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment