Ce-am fi noi fără mamă?

Ce-am fi noi fără mamă?

Înainte să vă răspund la această întrebare, mi-aș dori să știți că beautytips.ro este o bucățică din sufletul meu, din gândurile și experiențele mele, iar prin astfel de articole aș vrea ca măcar unul dintre miile de cititori să înțeleagă cât de important este pentru fiecare dintre noi să-i iubim și să-i respectăm pe oamenii cu adevărați importanți din viața noastră.

Încerc să mă gândesc cine sau ce aș fi fost eu fără mama mea și oricât aș încerca să-mi antrenez imaginația, văd negru în fața ochilor. Cred că aș fi fost nimeni.

Nu sunt încă mamă să îi înțeleg dragostea necondiționată, dar femeia asta mă face să mă simt mândră, să sper la o lume mai bună doar pentru că îmi dovedește în fiecare zi bunătatea ei. Ea este cea care mă ridică pe cel mai înalt piedestal, ea este cea care crede în mine orbește, lucru care mă face să îmi doresc să fiu mai puternică, mai ambițioasă, să-mi doresc mai mult și mai mult.

Mama mea este ideală, atât de puternică și totodată fragilă, este dură ca o leoaică, dar de o sensibilitate aparte, este eroina vieții mele! Mă fascinează perfecțiunea cu care își joacă rolul de mamă, deși nu există o școală pentru asta. O ador când dansează prin casă cu bucuria unui copil, o iubesc când se uită cu coada ochiului la hainele mele, dar nu are curaj să mi le ceară, o iubesc când mă roagă să o învăț reguli de makeup și mă ascultă cu atenție, este adorabilă când folosește calculatorul și nu se lasă învinsă de tehnologie.

Dragostea de mamaFără ea probabil că aș fi fost pierdută-n lume, secătuită de răutățile lumii și lipsită de puterea interioară pe care mi-o oferă în fiecare zi. Mi-e greu să îmi imaginez ce aș face fără ea, atât de greu încât ajung să prețuiesc fiecare clipă când îmi e alături.

Tu te-ai întrebat vreodată cine ai fi fără mama ta? Nu ar putea fi asta întrebarea care să-ți dea un imbold să fii mai darnic cu ea? Să-i oferi în fiecare zi cele mai calde sentimente ale tale, să-i mulțumești acum pentru dragostea ei necondiționată și nu mai târziu?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment