Ce alimente se recomandă să consumi înainte de sală

Ce alimente se recomandă să consumi înainte de sală

Înainte de orice antrenament, se recomandă să consumi alimente ușoare, dar care să-ți ofere energia necesară efortului fizic.

Iată ce îți recomandăm noi:

1. Pui la grătar cu broccoli și cartofi: puiul la grătar este sărac în grăsimi, dar bogat în proteine, fiind ușor de asimilat de organism, în timp ce legumele asigură aportul de vitamine, antioxidanți și minerale. Se recomandă consumul cu 2 ore înainte de a face sport, pentru că este destul de sățioasă.

2. Omletă cu legume: preparați o omletă clasică, la care adăugați câteva legume, precum ciuperci, roșii, ardei și ceapă. Se recomandă mai ales celor care fac exerciții cardio . Se consumă cu o oră, două înainte de antrenament.

Shake de ciocolata3. Batoane energizante: se consumă cu 30 minute înainte, fiind indicate exercițiilor cardio, dar și celor cu greutăți.

4. Shake de ciocolată: îl puteți găsi în magazinele de specialitate și vă asigură energia necesară exercițiilor fizice.

5. Iaurt degresat și coacăze: se recomandă celor care își doresc să slăbească, ambele fiind ușor de digerat.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment