Ce agenție de turism să alegi?

O bună perioadă de timp am fugit de agențiile de turism din cauza lipsei de încredere. Prea mulți oameni nemulțumiți, surprize neplăcute fie la hotel, fie cu biletele de avion, bani pierduți pe vacanțe inexistente. Cu toate astea, am găsit o agenție de turism de care sunt mulțumită: mi s-a oferit cea mai bună ofertă pentru destinația pe care mi-o doream și nu am avut nicio problemă cu hotelul sau biletele de avion. Ba mai mult decât atât, agentul de turism mi-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie, mi-a fost pus la dispoziție un ghid turistic pentru Barcelona, mi-a spus ce ar trebui să vizitez și explicații clare despre poziția hotelului.

De ce am ales BuzzTravel și nu altă agenție?

Pentru că pachetul poate fi personalizat: se solicită pe o adresă de e-mail destinația dorită, perioada și bugetul maxim alocat, iar în cel mai scurt timp am primit o ofertă pe care nu am găsit-o nicăieri mai ieftină.

V-ați întrebat vreodată cum funcționează agențiile de turism?

Să crezi că o agenție de turism mai cunoscută are oferte de vacanță mai bune decât alta este oarecum greșit. Am făcut un studiu de piață și am observat că sunt aceleași prețuri, diferența constând doar în brand-ul agenției. Așadar, de ce să alegi o agenție de turism care investește foarte mult în publicitate și să plătești mai mult, când poți opta pentru una care îți oferă posibilitatea să-ți negociezi pachetul cumpărat și siguranță oricărui client?

Eu recomand cu drag BuzzTravel, o agenție pe care o găsiți la piața Trapezului, la adresa Theodor Pallady, nr. 18, dar și pe website-ul www.buzztravel.ro. Pe lângă asta, nu uitați să puneți Barcelona pe lista orașelor de vizitat: Cartierul Gotic, Sagrada Familia, Parcul Ciutadella, Muntele Monjuic sau stadionul FC Barcelona fiind câteva puncte turistice pe care trebuie să le vizitați obligatoriu. Cât despre partea culinară, trebuie să încercați Paella cu fructe de mare și renumita Sangria (vinul roșu cu portocale).

Iată câteva fotografii pe care le-am făcut în Barcelona, cât despre oferte, îl puteți contacta oricând pe Ion Dima la adresa de e-mail  [email protected](vă asigur că va găsi ceva pe placul vostru):

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment