Ce accesorii se poartă în 2015?

Pentru 2015 avem de ales dintr-o mulțime de accesorii în diferite forme și stiluri, menite să-ți transforme orice ținută banală în una de efect. Îți sugerez să iei notițe și să faci cumpărăturile cu prima ocazie:

1. Pandantive:
Designerii propun accesorii cu forme interesante și demne de remarcat, precum aceste pandantive. Sursa de inspirație a acestor accesorii au fost relicvele, iar casele de modă precum Giorgio Armanei, Celine și Derek Lam, au știut cum să readucă bijuteriile vintage într-o formă modernă.

pandantive

2. Coliere plate:
Sunt accesorii masive și îndrăznețe, dar în același timp, feminine. Ai grijă să porți aceste accesorii la ținute simple și să nu uiți regula Less is More. Printre desginerii celebri care au creat coliere plate sunt Lanvin, Chanel, Edun și Giambattista Valli.

coliere-plate

3. Coliere tub:
Forma acestora este una destul de minimalistă, însă îți captează atenția datorită culorilor și texturilor diversificate, pe care le poți purta în orice combinație. Poți opta fie pentru colierele din sticlă de la Salvatore Ferragamo, fie pentru unele din metal de la Armani.

coliere-tub

4. Pietre și mărgele:
Sunt colorate, în diferite forme și culori, dar mai ales au diferite motive. Givenchy a optat pentru colierele tip cravată, cu mărgele mici, Nina Ricci a ales pietrele masive, iar Giambattista Valli a prezentat colierele alungite și pline de culoare.

accesorii-margele

5. Brățări metalice:

Detaliile metalice reprezintă în 2015 elementul-cheie pentru accesorii: alege brățările colorate, cu forme masive sau mici și cu accente clasice, dar moderne. Te asigur că nu vei da greș.

bratari-metalice

6. Lanțuri:
Și-au făcut intrarea încă din 2014, însă de data aceasta avem o gamă mai difersificată: forme minimaliste, delicate, forme geometrice, interpretări de lux de la Gucci sau lanțuri XXL de la Stella McCartney.

colier-lanturi

7. Cerceii masivi:
Sunt accesorii care nu trebuie să lipsească de la nicio femeie: în 2015 poți alege dintr-o diversitate de materiale și texturi. Majoritatea designerilor au ales aurul galben și roz.

cercei-2015

8. Brățările pentru braț:
Sunt accesorii cu detalii nobile, iar Viktor & Rolf au reușit să combine materialele prețioase cu perlele albe.

bratari-brat

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment