Caz umanitar – Să o ajutăm pe Camelia Rusu!

Camelia RusuCaz umanitar – Să o ajutăm pe Camelia Rusu!

Camelia are 23 de ani și suferă de Leucemie Acută Mieloblastică (LAM4). Din mai 2012 a început o luptă continuă cu această boală, pe care a descoperit-o întâmplător, însă lucrurile par că nu se opresc aici. În ianuarie, anul acesta, Camelia a fost în Italia pentru a i se confirma dacă are sau nu nevoie de transplant de măduvă. Vestea a fost una dramatică: transplantul este singura ei șansă.

Costurile unei astfel de intervenții ajung la 150. 000 Euro, o sumă prea mare pentru posibilitățile familiei ei, așa că noi, vă rugăm pe toți cei care aveți posibilitatea să o ajutați folosind metodele de mai jos sau măcar răspândiți aceste informații, astfel încât să strângă fondurile necesare intervenției la timp:

Transfer bancar în conturile:

Raiffeisen Bank – LEI
RO98 RZBR 0000 0600 1284 0362
Titular: Rusu Vasile

Raiffeisen Bank – EURO
RO53 RZBR 0000 0600 1497 2844
Titular: Rusu Vasile

Ea este Camelia Rusu:

Noi îți dorim să te faci bine Cami, iar voi cei care citiți acest articol, nu uitați să distribuiți materialul. Mai multe informații despre ea, găsiți aici, pe site-ul ei personal, unde puteți verifica și documentele oficiale.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment