Cauți treninguri din catifea sau bumbac mărimi mari? De unde poți să comanzi?

trening bumbac marimi mari

Cauți treninguri din catifea sau bumbac mărimi mari, dar nu știi de unde să comanzi? Pe kaya.ro găsești modele de treninguri disponibile de la mărimea 34 până la 60 fabricate în România.

Kaya.ro – Primul magazin online cu mărimi de la 34 până la 60

Am tot povestit despre problema mea cu greutatea, despre necesitatea de a mă îmbrăca și despre lipsa hainelor potrivite femeilor cu forme. Așa a luat naștere brand-ul Kaya by Cosmina Kovacs.
Pentru că nu-mi mai doresc ca femeile să se simtă cum m-am simțit eu, am hotărât să creez haine potrivite pentru o mulțime de siluete, haine care au o croială diferită față de ceea ce găsești în magazinele obișnuite.

Iată câteva treninguri din catifea sau bumbac disponibile până la mărimea 60

Trening asimetric din bumbac 100% de la mărimea XS până la 10XL

Pantalonii sunt ușor conici, dar cu lejeritate, cu betelie elastică în talie și cu buzunare, iar hanoracul este lung, asimetric și cu glugă. Îl poți purta ca atare, însă cele două piese pot fi purtate și separat.

trening bumbac marimi mari
Trening asimetric din bumbac Kaya.ro

Hanoracul are o lejeritate care îți permite să-l porți și cu o bluză groasă pe dedesubt, iar pantalonii îi poți purta și cu o pereche de ghete și un pulover lung.
Materialul folosit este un bumbac de foarte bună calitate, gros, potrivit pentru sezonul rece. În plus, conține și elastan, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji că una dintre piese îți va fi prea strâmtă. Mie mi se întâmplă des, indiferent de numărul de kilograme pentru că forma corpului meu este de pară (șolduri mari, piept mic).

Trening asimetric din catifea de bumbac

Realizat din catifea de bumbac, pufoasă și plăcută la atingere, acest trening din catifea este potrivit atât în casă, cât și în exterior. Croiala asimetrică este potrivită indiferent de tipul de siluetă pe care îl ai, cu o singură condiție însă: Să nu ai sub 160 cm înălțime.
Modelul din imagine poartă mărimea 52 și are dimensiunile Bust 128 Talie 105 Sold 145.

Trening din catifea de bumbac Kaya.ro

Trening din catifea cu pantaloni largi

De fapt, arată mai degrabă ca un compleu decât clasicul trening. Modelul este potrivit femeilor cu șolduri late și umeri înguști pentru că bluza are măneci raglan și creează volum în partea de sus, astfel încât silueta se echilibrează frumos. Cu cât ești mai înaltă, cu atât se așează mai frumos și subțiază.

 

Compleu din catifea Kaya.ro

Pentru mai multe modele de treninguri de damă mărimi mari accesează site-ul kaya.ro. Te asigur că o să rămâi plăcut surprinsă pentru că mergem pe principiul „Nu avem nevoie de multe haine, cât avem nevoie de calitate și sustenabilitate”.

Leave Your Comment