Căutăm mereu ceea ce ne lipsește

Căutăm mereu ceea ce ne lipsește

Suntem într-o căutare continuă: job, relație, prieteni, liniște, confort, haos, iubire, motivație. Și când în sfârșit avem liniște, parcă există ceva în neregulă și ne dorim din nou haos.

Căutăm iubirea, luptăm pentru ea, facem sacrificii, o găsim și în scurt timp realizăm că nu e bine nici așa, ne lepădăm rapid ca de ciumă și când ajungem să punem capul pe pernă singuri parcă iar simțim că lipsește ceva.

Și dacă e război vrem liniște, dacă nu sunt bani, căutăm distracție, când avem distracție, ne săturăm și vrem liniște din nou.

Fericirea e ciudată, e un sentiment pervers, te îmbată cu senzații azi și mâine te face să-ți blestemi zilele.

Am auzit persoane care vor stabilitate și haos în acelasi timp. Am văzut oameni care nu știu să aleagă sau care nu știu să obțină un echilibru între stabilitate și haosul mult dorit.

Sunt persoane pentru care nu există cale de mijloc, sunt persoane instabile, imature când vine vorba de propria lor viață. Partea proastă este că nu se opresc aici. Nu se mulțumesc să se limiteze să-și încurce propria viață. Adevărul este cel mai probabil undeva la mijloc.

Cautam ceea ce nu avemÎmi place o vorbă: Să nu te irosești, însă uneori este atât de greu de aplicat. Să nu te irosești pe oameni care nu te vor, să nu te irosești pe un job care nu te satisface, să nu te irosești pe lucruri de nimic.

Voi cum faceți să fiți mulțumiți de ceea ce aveți?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment