Caut golan cu clasă

Există golani cu clasă?

Caut golan cu clasă: cam asta își dorește orice femeie. Acel bărbat care să scoată și cea mai mică urmă de desfrânare din ea, fără să-și uite caracterul elegant acasă. Pentru că domnilor, ne plac golanii cu clasă! Ne plac bărbații ăia care știu să fie gentlemani în societate și dominanți în dormitor.

Sunt femeie și jur că nu am auzit pe nimeni până acum să spună că nu mai are somn din cauza unui molâu. Ne plac mai degrabă indivizii ăia care pot sa facă orice timidă să se comporte ca o actriță premiată pentru filmele destinate adulților.

Un golan cu clasă nu înseamnă nimic altceva decât un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! Prea romantic? Ne plictisim de moarte, chiar dacă îl citim pe Shakespeare și avem senzația că ar trebui să-i urmăm poveștile. Prea sălbatic? Fugim ca dracu de tămâie! Totuși, suntem ființe sensibile și vrem să ne simțim protejate, chiar și atunci când devenim cele mai competente corporatiste. Până la urmă și cea mai puternică femeie poartă chiloței roz din dantelă.

Femeile sunt complicate și nu e un secret pentru nimeni. Mai degrabă știm ce nu vrem, deci nu te strădui să ne înțelegi. Ne place să ne simțim dorite, dar nu suportăm acei bărbați care se aruncă asupra noastră precum un uliu asupra prăzii. Asta nu ar face decât să ne simțim forțate de dorința bărbatului, ori noi avem nevoie să venim în întâmpinarea dorințelor, nu să ne luptăm cu ele.

Golanul cu clasă nu întreabă dacă el este cel mai bun, cel mai tare și nici nu se laudă cu performanțele sale. Nu ne place să vorbim despre trecut și din cauza unora prea indiscreți, femeile ajung să mintă despre numărul de parteneri. Golanul cu clasă e bun și atât.

Golanul cu clasă nu renunță la postludiu: pentru femei, postludiul este la fel de important ca tot ce se întâmplă până atunci. Suntem ciudate și dacă nu știi să te apropii după ce ai transpirat juma de oră, o să ne simțim folosite. Și când o femeie se simte folosită, ai dat de naiba!

Un golan cu clasă nu sforăie imediat când o femeie se cuibărește lângă el. Avem nevoie de mângâieri și după, mai mult decât înainte!

Un golan cu clasă nu întreabă o femeie dacă s-a simțit bine lângă el. El știe deja.

Un golan cu clasă nu vorbește despre altele când își ține femeia în brațe, chiar dacă sunt mici bârfe despre mamă, verișoară, colegă sau șefă.

Nicio femeie pe lumea asta NU vrea să audă despre alte femei în momentul dedicat ei.

Un golan cu clasă nu-i cere de mâncare după. Dacă tu n-ai chef să-ți pregătești ceva, crezi că femeile vor să facă pe gospodinele?

Nu te grăbi (nu ne place să oferim premii dacă terminați în 5 minute și nu vă așteptați la cuvinte de laudă, ar fi ipocrite).

Femeile nu știu sau nu au curaj să ceară, așa că, oricât de mult ți-ai dori să o tăvălești prin toată casa când ai ajuns de la birou, du-te și fă-ți un duș. Noi avem zeci de produse de îngrijire pentru ca tu să te bucuri de o piele catifelată și frumos mirositoare, așa că investește și tu într-un duș de cel puțin 5 minute. Te vei bucura de o femeie nestânjenită de mirosurile tale.

Nu ne plac privirile tâmpe, urmate de o tandrețe bruscă și atingeri insistente, așa că s-ar putea să primești un refuz sau o partidă forțată. Și dacă ți-ai uitat eleganța la ușă și vei începe să trântești și să bufnești, nu te mira când femeia se va simți măgulită de cel care știe aceste reguli.

Femeile au nevoie să fie curtate pe întreaga durată a relației, nu doar la început!

Despre bărbații neîngrijiți mai este cazul să discutăm? Dacă noi stăm cu orele la epilat, coafat, masaje anticelulitice și tot felul de măști, crezi că ne încântă în vreun fel un bărbat care nu se uită deloc în oglindă?

Golanul cu clasă trebuie doar să se bucure, să-și savureze femeia și să o lase să facă același lucru, să o descopere și să o iubească, iar abia atunci totul va curge de la sine. Pentru că înseamnă că ai înțeles femeia!

P.S. Nu uita să fii un gentleman și să-i mai oferi câte o floare, fără să fie vreo ocazie specială. Probabil că acum te întrebi ce oferim noi. Este altă poveste și da, ai dreptate. Femeile cer multe și uneori oferă prea puține.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment