Cat timp suferi dupa o despartire?

Cat timp suferi dupa o despartire?

Nu exista un timp anume pentru vindecare, insa totul depinde de cat de lunga a fost relatia, motivele despartirii, dar mai ales cat de intens ati trait sentimentele unul pentru celalalt.

De multe ori, o relatie de numai cateva luni poate fi mai dureroasa decat una care a durat ani de zile.

Cand totusi se intampla sa o luati pe drumuri diferite trebuie sa iesi, sa calatoresti, sa-ti schimbi anturajul, sa-ti  faci prieteni noi. Vei fi nervoasa pe el o perioada, dupa care vei uita lucrurile rele si-ti vei aminti tot ce a fost frumos intre voi. E perioada cea mai critica, pentru ca astfel de amintiri te fac sa-l suni, sa ti-l doresti inapoi in viata ta. Dar trebuie sa tii minte ca daca nu a mers o data, de doua ori, nu va merge nici a treia oara.

Nu te baga intr-o alta relatie pana nu treci peste o despartire, iti vei face mai mult rau si fii sigura ca nu vei fi doar tu cea care sufera!

Tu cum ai trecut peste despartire?

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment