Cât noroc ai în funcție de ziua în care te-ai născut?

Te-ai întrebat vreodată dacă norocul are vreo legătură cu ziua în care te-ai născut? Specialiștii în numerologie susțin că ziua în care ne-am născut are legătură cu norocul fiecărui individ.

Iată cât noroc ai în funcție de ziua în care te-ai născut:

Luni.Prima zi din săptămână este guvernată de Soare, ceea ce înseamnă că persoanele născute în această zi sunt punctuale, sensibile, generoase, autoritare și serioase. Sunt persoane care dau dovadă de respect și cei șapte ani de acasă. Atunci când vor avea să-ți spună ceva, o vor face fără ocolișuri, însă nu te vor jigni cu spusele lor.

Marți. Cele 13 ceasuri rele, nu sunt chiar atât de rele pe cât se spune. Ziua de marți este guvernată de Mercur, iar persoanele născute în această zi sunt cele mai norocoase. Sunt persoane active, ambițioase, pozitive și schimbătoare.

Miercuri. Guvernată de Lună, persoanele născute în această zi sunt hotărâte, introvertite și răbdătoare. Dau dovadă de încredere atunci când este nevoie și se pot sacrifica fără niciun efort pentru binele celor din jur.

Joi. Este cea mai ghinionistă zi din toată săptămâna, fiind guvernată de Marte. Cu toate că există superstiții cu privire la ziua de Marți, adevărul este altul. Cei născuți în această zi au probleme în relațiile de cuplu, trec de la o relație la altă, fără să aibă stabilitate. Sunt persoane romantice, sociabile și independente.

Abstract Digital World BackgroundVineri. Este o zi guvernată de Jupiter. Cei care s-au născut în această zi sunt printre cele mai norocoase persoane, au mult magnetism, atrăgând binele în viața lor, indiferent de greutățile pe care le întâmpină de-a lungul vieții. Dacă te-ai născut vinerea ești disciplinat, iubitor și nu te sperie volumul mare de muncă.

Sâmbătă. Guvernată de Venus, sâmbăta este ziua destinată celor care își doresc să trăiască în lux. Au de cele mai multe ori un suflet de artist, motiv pentru care vor fi respectați și iubiți. Pot deveni foarte cheltuitori, dar vor ști cum să-și gestioneze portofelul.

Duminică: Este o zi guvernată de Saturn. Ai noroc dacă te-ai născut în această zi, deși este posibil să te confrunți cu eșecuri de-a lungul vieții. Cu toate acestea, te ridici de fiecare dată și o iei de la capăt. Există posibilitatea să apară eșecuri în dragoste și familie, dar vei ști cum să gestionezi toate problemele.

Tu în ce zi te-ai născut?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment