Cât de sănătoasă este berea?

Cât de sănătoasă este berea?

Berea își începe povestea în Egiptul antic, însă în prezent este cea mai populară băutură alcoolică în întreaga lume. Berea are foarte multe beneficii asupra propriei sănătăți dacă este consumată moderat și în cantități reduse.

Berea întărește tonusul datorită conținutului de vitamina B, care ajută la menținerea elasticității pielii, combate bolile cardiovasculare și întărește sistemul imunitar.

Există anumite studii care au dovedit că berea ajută la întărirea sistemului osos, mai ales în cazul bărbaților, deși nu este foarte bogată în calciu. Un alt aspect important îl reprezintă aportul ridicat de antioxidanți, care previn apariția cancerului și formarea pietrelor la rinichi.

Berea mai poate fi folosită și pentru înfrumusețare: adaugă o sticlă de bere în cadă atunci când faci baie și vei avea pielea mai catifelată. Nu-ți face griji pentru miros, pentru că nu vei mirosi a bere, totuși, poți adăugă câteva picături de ulei volatil de levănțică sau portocală.

Beneficii bereTratament pentru păr: este potrivit persoanelor cu părul mat, tern și lipsit de strălucire. Se pune o cană de bere la fiert pentru a elimina alcoolul (aproximativ 7 minute de fierbere), se lasă la răcit și se lasă să acționeze pe părul umed timp de 15 minute, apoi se spală normal cu șampon.

Berea mai poate fi folosită pentru picioarele obosite. Se pun 2 litri de bere rece într-un lighean și se țin picioarele 10-15 minute.

Berea mai poate fi folosită în bucătărie: de regulă se folosește la marinat, când îți dorești carne mai fragedă, adaugă peste ea bere.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment