Cât de mult contează trecutul?

trecutul

De ce contează trecutul?

Uite așa. Pur și simplu. Pentru că oamenii nu renunță ușor la obiceiuri și dacă mai pui la socoteală faptul că nu devii infidel dintr-un motiv sau altul, ci mai degrabă pentru că ești predispus sau nu să faci asta, atunci trecutul chiar contează.
Când începi o nouă relație oferă-i oportunitatea să fie infidel. Da, ai citit bine. INFIDEL. Nu vă lipiți scai unul de celălalt și oferiți-vă libertate. Dacă nu e genul de om care să joace la mai multe capete, atunci nu o va face, în schimb dacă prin natura lui își lasă ușile deschise, ar trebui să fii fericit sau fericită, căci e valabil pentru ambele cazuri. E mai ușor să pui punct la început decât după ce trece timpul.

Bun. De ce contează trecutul?

1. Instabilitatea emoțională se tratează greu. Dacă de fiecare dată când nu s-a simțit sigur pe sine a alergat în brațele altcuiva, te asigur că o va face din nou. Fie că facem referire la o femeie, fie la un bărbat. Nu-ți dorești un astfel de om lângă tine. Gândește-te că viața nu e numai lapte și miere. Vor fi perioade bune, vor fi și perioade proaste și când merge prost, bine ar fi să rămână și să facă tot posibilul să fie bine.

trecutul2. Înțelepciunea e rară. „Trecutul nu contează, important este prezentul.” Da, știu. Așa scrie în cărțile lui Osho, așa spun toți înțelepții, psihologii și oricare alte persoane bune la teorie, dar adevărul este că sunt puțini care chiar pot ignora trecutul. Dacă ai ști că femeia ta a trecut prin mai multe paturi decât o armată de bărbați, chiar crezi că o vei putea vedea vreodată ca pe mama copiilor tăi, cea care ar trebui să le fie un adevărat exemplu? Și dacă iubitul tău a fost un afemeiat notoriu și le-a înșelat pe toate pentru că s-a lovit de greu la un moment dat sau pur și simplu s-a plictisit, chiar crezi că se va opri la tine?

3. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Îmi place teoria și-aș spune tot timpul că omul se mai schimbă, dar realitatea parcă nu prea merge mână-n mână cu teoria. Poate că de obiceiurile proaste mai scapi, dar întotdeauna există ispita (aia care îți dă un ghiont în spate și-ți spune să faci lucruri pe care ai promis că nu le mai faci) și de cele mai multe ori, mai devreme sau mai târziu, calci pe bec.

Când contează trecutul?

Teoria spune că are importanță numai atunci când afectează prezentul. De exemplu, dacă nu ți-ai încheiat socotelile cu fosta relație, e posibil să conteze. Un alt exemplu: când femeia nu-ți povestește nimic despre trecutul ei amoros, dar cu toate astea începi să afli lucruri „rușinoase” fără să întrebi. Atunci contează pentru că-ți va fi greu să trăiești lângă o femeie pe care nu o mai respectă nimeni și până la urmă, respectul se câștigă greu.

Tu ce părere ai? Contează trecutul sau nu?

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment