Cât de leneș ești în funcție de zodie?

Fiecare dintre noi are momentele sale în care nu este productiv, este leneș, însă unii se lasă ghidați de acest aspect prea mult în viața lor. Vezi cât de leneș ești în funcție de semnul tău zodiacal!

Berbec – Dacă ești zodia berbec, ești o fire ambițioasă, care va face orice îi stă în putință pentru a reuși. Lenea nu este o caracteristică a comportamentului tău. Nu îți este frică să muncești și vei finaliza orice sarcină ai. Dacă nu ești destul de solicitat la muncă, te vei reorienta către un job unde vrei primi mai multe responsabilități.

Taur – Nativii acestei zodii ocupă detașat primul loc în topul lenei din zodiac. Problema acestora este că au dificultăți când ies din zona lor de confort. Aceștia sunt minimaliști, apreciind lucrurile mărunte ale vieții, acest comportament determinându-i să nu încerce să avanseze la locul de muncă. Taurii fac o diferență clară între programul de muncă și timpul liber, nefăcând ore suplimentare și nerăspunzând la telefon sau la e-mailuri după muncă.

Gemeni – Gemenii au un simț dezvoltat al multitasking-ului, putând să ducă la bun sfârșit mai multe sarcini simultan datorită capacității lor de comunicare. Lenea nu este o caracteristică a acestei zodii, chiar dacă cei născuți sub acest semn zodiacal pot fi distrași ușor  din cauza personalității lor schimbătoare. Nativii acestei zodii sunt ageri, iar lipsa stimulentelor constante va duce la pierderea interesului.

Rac – Dacă ești această zodie, atunci știi că ai tendința de a te gândi prea mult la scenarii negative. Din această cauză, lenea devine parte a comportamentului tău. Pierzi timpul cu scenarii care au un final prost, însă nu poți renunța la acest lucru care te definește. Din această cauză ești caracterizat despre leneș. Nativii acestei zodii mănâncă mai mult decât nativii celorlalte zodii și pierd timpul.

Leu – Cei născuți în zodia leu sunt definiți prin încrederea lor de sine și prin aroganță. Fiind niște persoane mândre, își vor dori întotdeauna poziții care le oferă putere. Vor fi în stare să facă orice pentru a ajunge în locul dorit, și chiar și atunci își vor menține poziția prin muncă. Leii au intuiția de a controla situatiile tensionate.

Cât-de-leneș-ești-în-funcție-de-zodieFecioară – Nativii zodiei fecioară sunt ahtiați după muncă. Aceștia sunt în stare să muncească perioade lungi de timp și să își ducă la capăt cu succes sarcinile. Defectul lor este că le place să se plângă. Caracterul lor leneș iese la iveală doar dacă își pierd interesul sau dacă nu le sunt recunoscute meritele.

Balanță – Balanțele sunt cunoscute pentru simțul umorului și pentru farmeculor lor, nu datorită muncii pe care o depun. Sunt caracterizate de diplomație și pot remedia neînțelegerile sau conflictele care apar la muncă. Când intervine factorul oboselii, nativii zodiei berbec își pierd determinarea de a duce la final sarcina.

Scorpion – Nativii acestei zodii apreciază lucrurile simple din viață și nu le place să-și iroseacă timpul la muncă. Ei preferă să se informeze și să își desfășoare activitățile cu un efort minim. Aceștia ocupă unul dintre locurile de top în clasamentul lenei din zodiac.

Săgetător – Dacă ai prieteni zodia săgetător, știi că aceștia au tendința de a se înscrie în mai multe proiecte decât pot termina. Ar putea fi caracterizați drept un semn zodiacal leneș, deoarece nu reușesc să ducă la capăt sarcinile, însă ei sunt exact contrariul.

Capricorn – Cei născuți în zodia capricorn sunt motivați de muncă și de obiectivele pe care și le propun. Își ghidează munca după principii bine implementate și păstrează o ambianță plăcută social la job. Pot fi leneși în momentul în care nu sunt răsplătiți conform muncii lor, pierzându-și interesul.

Vărsător – Nativii acestei zodii au spirit de inițiativă și nu dau inapoi în momentul în care le sunt desemnate mai multe sarcini. Dau dovadă de un spirit loial, astfel că își vor schimba mai rar locul de muncă. Chiar dacă au depășit programul de lucru sau dacă nu au starea ideală de a munci, vor face tot posibilul pentru a atinge performanțe.

Pești – Persoanele născute în acest semn zodiacal au o sensibilitate ridicată, astfel că își pot pierde interesul doar din cauza unui cuvânt neadecvat. Nu dau importanță terminării unei sarcini, iar în momentul în care sunt presați, cer lungirea termenului limită.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment