Câștigă o ședință foto cu Răzvan Tulai

Deși are numai 25 de ani, Răzvan Tulai are o experiență în fotografie de peste 10 ani, pasiunea lui începând în vara anului 2004. Între timp, a absolvit Facultatea de Foto Video Procesare Computerizată a Imaginii din cadrul Universității Naționale de Arte, iar în prezent este consultant pentru magazinul F64 Studio.

„Oricine poate deveni fotomodel dacă are alături un fotograf bun.” Chiar dacă nu ai participat niciodată la o ședință foto profesională, poți deveni și tu un fotomodel dacă ai alături un fotograf care știe cum să-ți pună în evidență cele mai frumoase trăsături, dar mai ales, care îți poate oferi încrederea în sine de care ai atâta nevoie.

Beautytips îți oferă posibilitatea să câștigi și tu o ședință foto alături de Răzvan Tulai, dacă ne spui în ce loc din București ți-ar plăcea să îți faci cele mai frumoase fotografii.

Concursul începe astăzi și se va termina pe 31 octombrie 2014, iar câștigătorul va fi ales prin programul random. Tot ce trebuie să faci este să dai Like la pagina de Facebook Saycheesero și să lași un comentariu aici cu locul preferat de tine.

Dacă vrei să afli mai multe despre Răzvan Tulai, poți accesa site-ul lui personal www.say-cheese.ro.

castiga-sedinta-fotoLa acest concurs poate participa oricine, de la femei, bărbați până la copii, singura condiție să fie disponibili pentru București.

Noi îți urăm succes și nu uita să ne lași un comentariu cu locul preferat și un Like la pagina fotografului, unde veți fi anunțați cine este câștigătorul!

Mai multe despre Răzvan Tulai, puteți afla din interviul de mai jos:

Dacă îți faci griji despre cum vor arăta fotografiile tale, îți lăsam un preview din ședințele realizate de Răzvan Tulai:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

10 Comments

 1. Reply
  Ana

  Cel mai frumos loc din București? Nu cred că e unul singur per se – iar eu aș prefera să fie un loc în contrast cu ținuta să zicem – moara părăsită a lui Assan unde să fiu îmbrăcată în ceva foarte diafan, sau dimpotrivă, un parc unde să apar foarte glam-rock, așa, heavy make up, ținte, etc.
  How’s that for an ice breaker?

 2. Reply
  marin loredana ecaterina

  Cred ca cel mai frumos loc din Bucuresti pentru mine este Centrul Vechi…iubesc ideea de vechi si tot ce tine de asta!

 3. Reply
  Victor

  Mi-as dori o sedinta foto la Manastirea Chiajna. Varianta de rezerva ar fi blocul parasit din cartierul Aviatiei (inainte de Podul Baneasa).

Leave Your Comment