Câștigă o aplicare de extensii de gene fir cu fir

CONCURSConcursul începe astăzi, 30 mai 2014 și se termină pe 15 iunie 2014. Tot ce trebuie să faceți este să dați Like la pagina de Facebook Alexis Eyelashes și Share la acest articol pe wall-ul vostru și puteți fi fericita câștigătoare a unei aplicări de extensii de gene fir cu fir.

Câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorul programului random.org și vom anunța atât pe Facebook, cât și pe beautytips.ro.

Aplicarea extensiilor de gene durează aproximativ două-trei ore, însă extensiile rezistă până la 5 săptămâni dacă sunt îngrijite corespunzător (nu mai folosiți mascara, de care oricum nu mai aveți nevoie, demachierea se face cu apă micelară și cu grijă să nu frecați genele, perierea se face doar la vârfuri atunci când este nevoie).

Care este avantajul acestor extensii?

În primul rând, aveți gene mai bogate, mai lungi și mai curbate. În al doilea rând, vara există riscul ca machiajul să se întindă: purtând extensiile de gene, nu mai este necesar să folosiți mascara și deja aveți un contur frumos al ochilor.

Care este dezavantajul extensiilor de gene?

Singurul dezavantaj este că aplicarea lor este un proces care durează aproximativ 3 ore, însă în condițiile în care te poți bucura de ele 5 săptămâni, merită să aștepți trei ore în care poți dormi liniștită.

Cum te pregătești pentru aplicarea extensiilor de gene?

Aplicarea se face într-o singură ședință și trebuie să nu folosești mascara în ziua respectivă. De asemenea, se recomandă degresarea lor cu apă micelară înainte de a se aplica extensiile.

Aplicarea de gene se face în București, zona Ghica Tei și poți face cadou oricui această aplicare de gene!

Pentru a intra în concurs, nu uita să dai click aici, Like la pagină și Share la acest articol pe wall-ul tău.

Succes!

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială de Facebook Alexis Eyelashes.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment