Case construite pe o suprafata mica – Ce design alegi pentru casa ta

Case construite pe o suprafata mica – Ce design alegi pentru casa ta

Stim cu totii ca preturile unui teren sunt foarte ridicate si de cele mai multe ori nu-ti poti permite sa achizitionezi un teren cu o suprafata mare, insa chiar si asa, exista cateva idei de a-ti construi casa intr-un mod foarte practic.

Daca alegi sa construiesti o casa pe o suprafata mica de teren, nu inseamna ca trebuie sa arate precum o casa mica. Poti obtine spatiu suficient daca alegi o casa cu doua etaje si un subsol. Pentru astfel de case se recomanda construirea dormitoarelor si a bailor in colturi, iar livingul trebuie sa ramana in centru.

Pentru exterior se recomanda ferestrele largi pentru a crea iluzia de open space si spatiu marit, cat despre interior alege stilul minimalist. Vei obtine un design interior aerisit si spatios.

Iata ce iti propunem noi:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment