Cartofi copți în tigaia Dry Cooker

Cartofi copți în tigaia Dry Cooker

Pentru că mi-am lăudat tigaia Dry Cooker, e timpul să vă arăt puțin câte puțin ce pot să gătesc cu ea, dar mai ales cum. Pentru că aveam poftă de cartofi, dar mă cam tem de cartofii prăjiți după ora 19:00, am ales cartofii copți pe o crustă fină de sare.

Cred că durează mai mult să cureți cartofii și să-i tai decât gătirea lor propriu-zisă. Cartofii îi tai rondele, nu prea subțiri, dar nici prea groase, tigaia se pune la încălzit (foc mic întotdeauna), se adugă sare de jur împrejur (eu am început să folosesc numai sare mare, de bucătărie, chipurile e mai sănătoasă și nu conține atât de mult iod precum cea fină), după care se adaugă cartofii tăiați rondele și se pune capacul.

Aștepți 2-3 minute, îi întorci cu o paletă de lemn (să nu zgârii teflonul), aștepți 2-3 minute să se coacă și pe partea cealaltă și sunt gata! Cartofii vor fi crocanți la exterior și moi înăuntru.

Îi poți consuma ca atare sau dacă ești fan usturoi, poți pregăti un sos de usturoi cu smântână.

Poftă bună!:)

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment