Care sunt lucrurile de care barbatii uita

Care sunt lucrurile de care barbatii uita – Afla la ce renunta barbatii in pat daca au o relatie serioasa

Se spune despre femei ca atunci cand nu au o relatie serioasa sunt mai atente cu infatisarea lor, se machiaza tot timpul, nu ies fara tocuri din casa, pe scurt sunt niste dive oriunde, oricand.

Barbatii sunt si ei niste Don Juani pana ajung sa cucereasca o femeie. Pana va avea o femeie in pat se va comporta impecabil, insa de cele mai multe ori, va capata incredere in el si in relatia lui (lucru care nu este neaparat rau) si va uita de acele detalii incitante.

1. Uita de haine: exceptand acele momente cand imprejurimile te obliga sa ramai imbracat, sosetele chiar nu-si au rostul daca esti complet dezbracat. Nimic nu e mai penibil decat un trup frumos, dezbracat, dar cu sosete.

2. Nu mai are rabdare sa te lubrifieze: ei au senzatia ca nu mai este necesar sa-ti acorde timpul si atentia pentru a obtine o lubrifiere buna, insa este de recomandat sa ii atragi atentia ca ai nevoie de mai mult timp.

3. Sarutul soft: de cele mai multe ori un sarut suav, cu cateva atingeri este suficient fata de un sarut balos.

4. Privirile: aminteste-ti ca e placut sa-ti privesti partenera si sa nu stai incruntat cu privirea in coltul opus a camerei.

Nu uita, o relatie sanatoasa se bazeaza pe incredere, comunicare, dar si pasiune.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment