Care sunt cei mai periculoși șoferi în funcție de zodie

Specialiștii de la InsuranceHotline au realizat o cercetare bazată pe datele ale mai mult de 100.000 de șoferi, pe o perioadă de șase ani. Rezultatele acestei analize au arătat că există tipare specifice fiecărei zodii, pe baza cărora s-a făcut topul celor mai periculoși șoferi.

Primul loc al acestui top este ocupat de Balanțe. Între comportamentul acestora din viața de zi cu zi și comportamentul lor la volan este o legătură inversă. Acești reprezentanți ai zodiacului, deși sunt considerați ca fiind cei mai liniștiți și mai atenți, devin un pericol la volan din cauza neputinței de a lua decizii rapid, din cauza îndoielilor și a facilității cu care le este distrasă atenția.

Pe locul doi al acestui top sunt plasați Vărsătorii, din cauza deficitului ordinii și al responsabilității. Aceștia obișnuiesc să ignore regulile de circulație și să pretindă că nu sunt ei cauza provocării accidentelor.

Și Berbecii fac parte din acest top, ocupând locul 3, din cauza firii lor temperamentale și a nerăbdării lor. Fatalitatea acestei zodii în privința condusului este dată de dorința constantă de a demonstra rapiditatea și curajul nativilor berbeci, cu toate că, în general, sunt șoferi buni.

Al patrulea loc al acestui top este ocupat de nativii din zodia Pești, deoarece aceștia nu au o viteză optimă de reacție, neputând reacționa rapid în situații tensionate, sunt elegiaci și neatenți.

Următorul loc este ocupat de Scorpioni, aceștia fiind impulsivi. Deși sunt considerați ca fiind șoferi buni, au prea multă încredere în sine și vor dori să-și facă dreptate în cazul unui accident.

periculosi-soferiA șasea poziție este ocupată de Tauri. Nativii acestei zodii ignoră semnele de circulație și, de multe ori, vor fi tentați să treacă pe roșu la semafor. Fiind încăpătânați, vor face des accidente, cu toate că nu sunt o zodie care să își asume riscuri.
Săgetătorii vor face tot posibilul pentru a evita situațiile care îi pun în pericol, având viteză mare de reacție. O problemă des întâlnită a acestor șoferi este vorbitul la telefon la volan.

Pe locul opt se clasează Capricornii. Aceștia se consideră un model demn de urmat în cazul șofatului, fiind de părere că nu vor fi marcați de accidente. Capricornii reprezintă tipul șoferului vitezoman, provocând de multe ori accidente din cauza depășirii limitei de viteză.
Fecioarele se supun regulilor de circulație și nu sunt stereotipul care să deranjeze în trafic. Sunt atente la detalii, acordând prioritate pietonilor, însă pericolele aflate la o distanță mai mare trec neobservate de multe ori.

Nativii din Rac conduc bine, ferindu-se de pericole. Nu sunt persoane care să își riște viața, fiind de multe ori considerați agasanți în trafic, deoarece nu încalcă regulile de circulație, în special limitele de viteză prevăzute.

Gemenii sunt cunoscuți ca fiind unii din cei mai buni șoferi, rar fiind cauza accidentelor. Deși nu au o viteză de reacție ridicată în cadrul unor situații limită, aceștia reacționează repede în trafic. Semnele zodiacale își pun amprenta în cazul rarelor accidente, din cauza lipsei de concentrare.
Leii sunt cei care ocupă ultimul loc în topul celor mai periculoși șoferi, datorită siguranței și rapidității, având un control perfect al volanului.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment