Care-i treaba cu aventura de-o noapte?

Există un număr mare de fantezii și de așteptări de la aventura de-o noapte. Cu toate acestea, nu va avea continuitatea sau sfârșitul pe care ți-l dorești, oricât de mult ai încerca. Este important să înțelegi realitatea relațiilor de o noapte. În acest fel, vei fi pregătită pentru o dezamăgire, pentru lucruri care merg prost și sentimente irosite. De asemenea, vei ști ce așteptări să ai după o noapte pasională. Uite care este treaba cu aventura de-o noapte!

Nu se va transforma într-o relație adevărată
Aventura de-o noapte nu se transformă într-o relație în viața reală. Acele așteptări din filme reprezintă fantezii, de care trebuie să scapi. Aventura de-o noapte este menită să fie o noapte de distracție și pasiune. Cu toate acestea, asigură-te că te protejezi de fiecare dată când ai o aventură de o noapte.

Nu te face să-ți uiți sentimentele
Te aștepți ca sentimentele pentru fostul tău iubit să dispară după acea noapte. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla în realitate. E ca și cum ai trata simptomele unei boli. Nu ajungi la sursa problemei, așa că sentimentele pentru fostul vor fi tot în inima ta, când te trezești dimineață. Dacă ai de gând să recurgi la o aventură de-o noapte pentru a-l uita pe fostul, nu te deranja. La sfârșit te vei simți vinovată și enervată că nu a funcționat.

Care-i-treaba-cu-aventura-de-o-noapteVor exista greșeli și mici accidente
Când vezi o noapte pasională în filme, pare perfectă. Nimic nu merge prost, iar cuplul pare a se sincroniza cu toate mișcările. Îți dorești acea aventură de-o noapte, dar nu o vei primi. Vei avea parte de o călătorie cu hopuri, lucrurile nu vor merge chiar ca pe roate și amândoi veți face greșeli. Așteaptă-te la asta. O aventură de-o noapte nu este noaptea romantică perfectă.

Nu îți va cere numărul de telefon
Adu-ți aminte că aventura de-o noapte nu se va transforma într-o relație. Există șanse mari ca el să nu-ți ceară nici măcar numărul de telefon după. Iar șansele sunt să nu vrea să i-l dai nici tu. Aceasta a fost doar o noapte pentru el și își dorește să plece acasă cât de repede posibil în dimineața următoare.

Vă veți întâlni întâmplător
În funcție de unde v-ați cunoscut, șansele sunt să vă mai întâlniți. Poate îl găsești pe Facebook sau lucrezi în aceeași clădire cu el. Trebuie să te porți normal după aventura de-o noapte. Nu te purta ca o școlăriță care chicotește și încearcă să-l evite intenționat. Dacă începe să te deranjeze, explică-i politicos cum vrei să decurgă lucrurile de acum înainte.

Este loc de dubii
Este des întâlnit ca în dimineața de după o aventură să ai dubii. Te vei îngrijora în privința bolilor cu transmitere sexuală, sarcinii și oamenilor care își dau seama că ai avut o aventură de o noapte, deși nu este cazul. Cea mai bună modalitate de a evita aceste probleme este să te protejezi în timpul aventurii și să nu-l consulți pe Doctor Google după aceea.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment