Care este diferența între o stație și un fier de călcat

Să facem un exercițiu de imaginație. Tocmai te-ai mutat la casa ta și ai nevoie de electrocasnice. Teoretic, toate par la fel, însă există câteva criterii care fac diferența. Un astfel de exemplu este stația de călcat, care pare atât de similară cu fierul de călcat clasic.

Iată care sunt diferențele între o stație și un fier de călcat:

1. Are un rezervor mai mare

Știi cât de neplăcut este să te oprești din călcat pentru a reumple rezervorul fierului cu apă, nu-i așa? Ei bine, stația de călcat are o capacitate extinsă, astfel încât vei putea să calci toate hainele fără să mai fii nevoită să întrerupi activitatea.
Un fier clasic de călcat are o capacitate de aproximativ 300 ml de apă, însă capacitatea unei stații poate ajunge până la 1,5 litri.

2. Are funcție de Anticalcar și Călcare verticală

Spre deosebire de fierul de călcat, stația nu va mai lăsa particule albe pe hainele tale. În plus, pentru hainele cărora nu vrei să le faci dungi, ai opțiunea de călcare verticală pe care o poți folosi chiar și pentru perdele și draperii.

3. Mai puțin zgomot

Dacă fierul de călcat clasic face tot timpul zgomot datorită dozării permanente a aburului, stațiile de călcat fac zgomot numai în timpul alimentării pompei cu apă. Aceasta este una dintre funcțiile preferate de mămici, căci pot călca hainele în timp ce copiii dorm. Ce veste bună, nu-i așa?

4. Greutate mai mică

Stația de călcat este mult mai ușoară decât un fier de călcat clasic pentru că rezervorul de apă este separat.

5. Talpa este ceramică

Ceramica este mai rezistentă decât oțelul inoxidabil sau aluminiul. În plus, această talpă ceramică are un sistem de eliminarea a impurităților, precum calcarul și magneziul, cauzate de apa prea dură.

6. Calci mai multe rufe într-un timp scurt

Stația de călcat este fără dar și poate potrivită celor care au nevoie să calce mai multe haine într-un timp scurt. În plus, dacă folosești jetul vertical, îți vei proteja hainele din materiale delicate.

Unde găsești o astfel de stație? Intră pe arctic.ro și vei găsi atât stații de călcat, cât și hote de bucătărie, mașini de spălat sau chiar frigidere!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment