Care este cel mai mincinos bărbat în funcție de zodie

Fiecare bărbat poate recurge, la un moment dat, la câte o minciună, însă unii o fac pentru că așa le place, alții pentru că le stă în fire sau pur și simplu vor să ascundă lucruri. Dacă sunteți curioase care bărbat minte cel mai mult în funcție de zodie, vă propun să citiți care este cel mai mincinos bărbat în funcție de zodie:

1. Berbec: Are un talent deosebit de a minți cu zâmbetul pe buze, cu atât mai mult atunci când vrea să facă o impresie bună la serviciu sau printre prieteni. De cele mai multe ori, alege să mintă pentru a fi pus într-o lumină favorabilă și atât.

2. Taur: Bărbatul Taur nu prea minte, însă atunci când o face, va fi din cauza unei persoane agasante. Inventează câte o minciună de fiecare dată când nu are chef să facă un lucru, dar în relația de cuplu este ca o carte deschisă.

3. Gemeni: Bărbatul sub semnul Gemeni este un zeu al minciunilor. Se pricepe de minune la cuvinte și nu va da înapoi de la minciuni dacă are nevoie.

4. Rac: Bărbatul Rac nu minte cu răutate, ci mai degrabă încearcă să impresioneze, poate așa îl vei considera mai bărbat.

5. Leu: Pentru că are nevoie de admirație și laude, bărbatul Leu este considerat unul dintre cei mai mari mincinoși ai horoscopului, cu toate astea, prietenii își dau seama imediat când acesta minte.

6. Fecioară: Este unul dintre cei mai pricepuți bărbați la minciuni și nimeni nu-și dă seama când acesta o face, ba mai mult decât atât, bărbatul Fecioară va părea incapabil de vreo minciună.

7. Balanță: Nu se pricepe la minciuni și dacă alege totuși să o facă, o va face prost. De cele mai multe ori, minciunile lui stârnesc râsul, fiind legate de lucruri mărunte.

8. Scorpion: Bărbatul Scorpion minte în relația de cuplu doar atunci când simte că te pierde. E dificil să-ți dai seama când minte și atunci când încerci să-i spui asta, va nega cu vehemență.

9. Săgetător: Bărbatul Săgetător nu prea minte pentru că atunci când are ceva de zis preferă să o spună în față, fără ocolișuri. Se spune că este cea mai sinceră zodie și nu menajează pe nimeni.

mincinos10. Capricorn: Bărbatul Capricorn este responsabil și serios, motiv pentru care nu prea este adeptul minciunilor în relația de cuplu. Poate minți printre prieteni sau cunoștințe pentru a se da rotund.

11. Vărsător: Bărbatului Vărsător nu trebuie să-i iei libertatea pentru că nu suportă să fie sufocat într-o relație. Este în stare să mintă cu nerușinare având cea mai inocentă figură.

12. Pești: De obicei, bărbatul Pești obișnuiește să mintă doar ca să-și țină femeia lângă el sau pentru a obține mai multă atenție. Atunci când minte, bărbatul Pești pare foarte natural, astfel încât nu-ți vei da seama dacă minte sau nu.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment