Candida în legătură directă cu cancerul – Cum influențează Candida apariția cancerului?

Cancer mamar

Se pare că oncologul italian Tullio Simoncini, autorul cărţii “Cancerul este o ciupercă” vine cu o nouă teorie referitoare la cancer. Cancerul este una din cele mai frecvente cauze care provoacă moartea.

Conform teoriei lui Simoncini, Candida Albicans (ciupercă aflată în mod obişnuit în fiecare organism) scăpată de sub control poate face ravagii. Conform teoriei sale cancerul ar putea fi vindecat în numai câteva zile fără a avea riscuri.

Cancer mamarPână în prezent, medicina mergea pe ipoteza cancerului genetic, însă cele mai recente cercetări arată ca acesta este foarte scăzut în apariţia bolii.

Banală ciupercă numită Candida este o cauză principală în apariţia cancerului. Ciuperca este inofensivă cât timp nu se înmulţeşte în mod excesiv.

Tumora canceroasă este un mod firesc a organismului de a se apăra de această ciupercă. Studiile de până acum au arătat că există o legătură între cancer şi candida, între 79-97% dintre bolnavii de cancer aveau şi infecţia cu candidă.

Soluţia doctorului Simoncini este spălarea tumorilor cu banală soluţie de bicarbonat de sodiu sau praful de copt.

Candida are avantajul de a se adapta în numai câteva zile la atacul medicamentelor cunoscute, ceea ce o face greu de învins, bicarbonatul de sodiu fiind singura soluţie la care nu face faţă. Dezavantajul acestei noi soluţii este că trebuie injectata direct în tumoare, astfel ph-ul tumorii se va schimba de la acid la alcalin încât ciuperca va fi distrusă înainte de a se adapta.

Experimentele oncologului Simoncini arată că în proporţie de 99% din cazurile de cancer la sân şi vezica se pot vindeca în numai 6 zile, folosind un cateter care spala efectiv tumoarea cu soluţia de bicarbonat de sodiu.

Dezvoltarea Candidei în organism este influenţată de consumul excesiv de dulciuri şi făinoase, alcool, cafea, drojdie, majoritatea fructelor, oţet, lactate şi unele legume.

Cei care suferă de candida se vor simţi lipsiţi de putere, ameţiţi, slăbiţi şi anxioşi, lipsiţi de concentrare şi deprimaţi. Toate aceste efecte sunt datorate substanţelor toxice secretate de Candida în număr de 79.

Pentru a lupta cu această ciupercă se recomandă o dietă riguroasă, exerciţii fizice şi consumul de bacterii “bune” precum lactobacili.

Mă întreb de ce acest experiment a rămas doar în stadiul de cercetare, având probe şi rezultate concrete. Să fie oare interesele financiare din industria farmaceutică?

Tu de câte ori ţi-ai examinat sânii? Ştiai că sânii se examinează cel mai bine la 5-10 zile după menstruaţie?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment