Când tristețea vrea să prindă glas, las-o să vorbească

Când tristețea vrea să prindă glas, las-o să vorbească..

Poate că uneori neputința și frustrarea pun stăpânire pe tine, devii propriul prizonier, începi o luptă din care nu știi cum să ieși învingător și cu toate astea, ceva acolo vrea să-ți vorbească. Te faci că nu auzi, te forțezi să arunci un zâmbet când poate ai vărsa o lacrimă, strângi din dinți de frică să nu te smiorcăi ca un copil și cu toate astea ea vrea să-ți vorbească..

Las-o să-ți spună de ce a venit și încearcă să înțelegi care sunt repercursiunile ei asupra ta, dar nu-i permite să pună stăpânire pe tine. Permite-i să se manifeste, descarcă-te, dar ia-o de la capăt. Îmbrățișează-ți prietenii, acceptă-ți un zâmbet sincer, bucură-te de ceea ce ai, sună-ți părinții, amintește-ți că în lumea asta există persoane pentru care tu ești totul.

TristeteCând tristețea vrea să prindă glas, las-o să vorbească și fă-i avânt fără milă. Fă-o să plece fără nicio remușcare, cu toate că este un sentiment frumos în felul ei. Cu puțină inteligență, vei ști să apreciezi clipele de liniște, vei prețui mai mult oamenii frumoși din viața ta și atunci când se va întâmpla asta, îți vei aminti cu drag de momentele tale cu tristețea.

Permite-i să te facă mai puternic, dar niciodată să te doboare!

Tu ce faci când tristețea pune stăpânire pe tine?

Photo: hdwallpapersarena

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment