Când ți-ai găsit jumătatea..

Când ți-ai găsit jumătatea..

Vă povesteam cu ceva timp în urmă că jumătatea ideală va apărea doar atunci când înveți să te iubești suficient de mult pe tine însuți. Acum am dovada că lucrurile frumoase apar doar atunci când ești pregătit să le primești cu drag în viața ta.

Cum știți dacă v-ați găsit jumătatea? Cred că primul sentiment se numește familiaritate: aveți senzația că vă cunoașteți de-o viață, deși probabil au trecut doar câteva zile. Apoi o să zâmbiți fără motiv chiar și atunci când mergeți pe stradă, vi se face dor unul de altul, începeți să vă faceți planuri de viitor, cât despre partea intimă deveniți una și aceeași persoană fără niciun efort. Sunteți fascinați unul de celălalt, de tot ceea ce faceți, trecutul dispare și prezentul este cel care vă inundă sufletul de fericire.

Jumatatea idealaCând v-ați găsit jumătatea, comunicarea, modul în care priviți relația și propriile valori devin congruente. Dacă relația voastră este la acest nivel, atunci puteți fi siguri că v-ați găsit jumătatea. Dincolo de toate aceste detalii teoretice, sufletul pereche îți provoacă un amalgam de stări euforice, pe care le vei recunoaște imediat.

Când v-ați găsit jumătatea mai aveți câteva lucruri de urmărit: în primul rând să vă respectați, să vă susțineți unul pe celălalt și să trăiți în ritmul iubirii.

V-am vorbit uneori din teorie, acum vă vorbesc din experiență. Vă veți îndrăgosti până peste urechi de persoana potrivită atunci când ați atins maturitatea emoțională, pentru că lucrurile se întâmplă cu un sens.

P.S.: Când ești îndrăgostit te simți mai bun și mai puternic în tot ce faci pentru că sunteți doi. Eu așa mă simt.

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment