Când sufletului îi este dor, ești un om mai frumos

Când sufletului îi este dor, ești un om mai frumos

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și că tot ce are sufletul de spus se aude prin privirea fiecăruia dintre noi.. Astăzi simt că mi-e dor de El, mi-e dor de sentimentul acela când, deși suntem doi, îl simt parte din mine. E un sentiment care mă face să mă simt mai frumoasă, mai vie..

Iubirea, în oricare chip se prezintă ea, ne transformă în oameni, iubirea este capabilă să renască umanitatea amorțită de o lume mediocră. Spun că un om este mai frumos atunci când îi este dor, pentru că în interiorul lui ia naștere un amalgam de sentimente și dorințe, pe care le poți descifra doar în privire.

Suflet frumosAzi mă simt mai frumoasă pentru că mi-e dor de copilăria mea, de jocurile atât de banale, dar cărora le dădeam atâta importanță, mi-e dor de copilul din mine, de inocența peste care au trecut anii, mi-e dor să văd oameni frumoși în jurul meu, mi-e dor să mă trezesc odată cu soarele, să-mi beau cafeaua cu EL, uitându-ne cu drag spre viitor.

Mi-e dor să fiu mamă, deși nu știu cum se simte cel mai prețios statut al femeii. Mi-e dor să văd cupluri care se iubesc mai mult, dar îmi lipsește Respectul, despre care nu știu să spun prea multe. S-a risipit, ori noi nu mai suntem în stare să-l apreciem la adevărata lui valoare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment