Când simți liniște lângă el, păstrează-l

liniste

Dacă nu simți liniște când e lângă tine, când te ține în brațe, când te agită și te liniștește în același timp, atunci nu-l ține, draga mea!

Nu-l ține pentru că nu e el.

Prea des ținem cu dinții de bărbați și uneori, parcă prea mult. Nu mai fiți disperate, există câte un bărbat pentru fiecare și dacă nu s-a născut încă, nu e niciodată prea târziu să încerci cu unul mai tânăr (vezi Madonna). Cred că în momentul în care femeile vor înțelege că iubirea nu-i altceva decât liniște, abia atunci vom deveni mai puțin complicate pentru bieții bărbați. Bieții bărbați care nu au o latură emoțională atât de dezvoltata ca noi, de unde Doamne iartă-mă să înțeleagă săracii că suntem niște nebune care nu știm ce vrem? De unde să înțeleagă ei că, de fapt, noi nu vrem o pauză, ci pur și simplu, nu rezonăm? De unde să înțeleagă ei că noi n-avem curaj să încheiem o relație fără să încercăm o alta? Pardon, o să mă urască toate femeile (știu că tu nu ești așa și nici n-ai făcut asta vreodată). Daar.. îmi asum asta.
Toate femeile sunt nebune, schimbătoare, posesive și rele. Până la un punct, din fericire. Până când ajung și ele să-și pună întrebarea: De ce? și atunci există și posibilitatea ca doamna în cauză să se schimbe.
Să revenim.
Știi senzația aia când te sună și ți se schimbă tot nivelul hormonal în corp? Sau știi senzația aia când pleacă și cu toate astea ești liniștită pentru că știi că se va întoarce? Dar senzația aia când te uiți la el și nu ai nevoie să vorbească pentru că știi deja? Și mai e una: senzația aia când îi stai în brațe și știi că acolo ți-e locul? Cam pe toate astea la un loc ar trebui să le ai. Și nu merge cu dispare una, lasă că mai merge cu restul. E totul sau nimic. Fără jumătăți de măsură.
Și dacă simți asta, păstrează-l. Păstrează-l ca pe omul în care ai cea mai multă încredere și așa va fi și el pentru tine. Păstrează-l ca pe cel mai bun amant al tău și așa va fi și el pentru tine. Păstrează-l ca pe cel mai bun partener de distracție și te asigur că așa va fi și el pentru tine. Păstrează-l așa cum ți-ai dori pentru tine!
Nu degeaba se spune că primești ceea ce ești. O fi un sâmbure de adevăr mă gândesc eu. Așa că dacă individul în cauză este un nenorocit și cel mai rău om din Univers, iartă-mă, dar îți meriți soarta.
Până atunci, să fie cu voie bună!

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment