Când și cum purtăm rujul roșu – Reguli elementare

Când și cum purtăm rujul roșu – Reguli elementare

Rujul roșu este într-adevăr o armă de seducție, însă pentru a obține cele mai bune rezultate, trebuie să știi câteva reguli.  Buzele roșii nu se vor demoda niciodată, Cameron Diaz, Eva Longoria sau Liv Tyler fiind câteva exemple.

Prima regulă de aur: rujul roșu trebuie să fie potrivit nuanței părului tău, astfel: brunetele trebuie să folosească rujul roșu profund, strălucitor, șatenele, indiferent că este ciocolatiu sau arămiu, trebuie să poarte rujul roșu cu pigment orange, cât despre roșcate, rujul roșu-burgundy este cel mai potrivit.

A doua regulă foarte importantă: unghiile. Niciodată nu trebuie să ai unghiile roșii dacă porți ruj roșu. Poți opta pentru un lac simplu sau cel mult o manichiură french. Less is more, să nu uităm!

Dacă ai riduri în jurul buzelor, chiar dacă sunt foarte fine, evită să aplici un ruj prea dens, pentru că acesta le poate evidenția mai mult.

Rujul rosu

A treia regulă: ținuta. Poartă ruj roșu atunci când te îmbraci în alb, negru, verde sau galben.

Tips: Nu uita că pentru a purta un astfel de ruj, trebuie să ai o dantură perfectă, fără pete, pentru că riști să accentuezi aceste mici probleme.

Tu folosești rujul roșu?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment