Când iubești, devii mai prost

Când iubești, devii mai prost

Se pare că dragostea asta prostește într-un fel sau altul. Te îndoapă cu un soi de senzații euforice și te face să uiți că există lucruri pe care nu le-ai face niciodată în mod normal. Gelozie, frustrare, frică: vin toate călare peste tine și-ți spală orice urmă de conștiință. Până când îți iei un pahar cu apă rece peste față și te trezești la realitate. O realitate pe care poate nu ai vrea să o vezi.

Mai grav este că te simți cel mai prost om de pe pământ doar atunci când știi că ai fost singurul. Singurul care și-a dorit și n-a știut cum să gestioneze marea afacere numită într-un mod hilar iubire. Și când ești singurul prost într-o astfel de negociere, te mai simți și penibil. Ajungi să-l sufoci pe celălalt fără să-ți fi dorit vreo secundă asta, apoi te întorci de unde ai plecat cu un bagaj emoțional mai încărcat, cu vină și remușcări, cu mulți de „poate și dacă”, întrebându-te în fiecare clipă ce e de făcut? Sau mai rău, ce trebuia să faci și nu ți-a ieșit?

Cand iubesti, devii mai prostCând iubești, devii mai prost. Uiți de toate regulile pe care le-ai învățat de-a lungul timpului, uiți că ai jurat că înainte de toate tu vei fi pionul principal..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment