Când îi poți spune te iubesc

Te iubesc nu se spune oricum, oricând

O relație este diferită de la cuplu la cuplu. Am întâlnit cupluri care după o săptămâna s-au mutat împreună, altele nici după 5 ani de relație nu au făcut acest pas. Dacă simți de la început că nu poate funcționa relația voastră, eu zic că nu are rost să te mai implici. Dar dacă simți acei fluturași în stomac și o oarecare compatibilitate, înseamnă că merită să te implicit mai mult.

Întrebarea mea este: după cât timp e bine să spui “Te iubesc” într-o relație? Am și făcut un sondaj printre prietenii mei.  50% dintre ei spun că cel mai bine e să aștepți 3 luni de zile, că doar după atâta timp îți dai seamă că el sau ea este “the one” în viața ta, alții spun că de abia după 6 luni, iar unii spun că e în regulă și după o săptămâna să spui “te iubesc”. Este interesant pentru că fiecare relație e diferită și se dezvoltă diferit.

Eu sunt de părere că cele două cuvinte, greu spuse de bărbați în general, se spun doar în anumite momente și nu cred că e potrivit să le spui în prima săptămână de relație, oricât de “open minded” ai fi. Iubirea se vede în timp, dar cel mai bine se vede prin fapte.

cand-ii-spui-te-iubesc
Sursă foto: pixabay.com

Așadar, iată câteva semne că îi poți spune “Te iubesc” fără regrete:

1. Tinde să petreacă mai mult timp alături de tine în loc să iasă cu prietenii săi. Dacă de obicei sâmbătă seara ieșea cu prietenii într-un club, iar acum te întreabă ce faceți sâmbătă seară, dacă ieșiți doar voi doi, stai liniștită, e doar un semn că vrea să petreceți mai mult timp împreună și își dorește ceva serios, și da, îi poți spune te iubesc.
2. În pofida faptului că are un program încărcat la lucru, își dorește să petreacă pauza de masă vorbind la telefon cu tine.
3. Face planuri de vacanță care te includ și pe tine, ba mai mult, îți cere părerea ce ți-ar plăcea să vizitezi sau să faci în timpul liber.
4. Nu ține evidența cine a făcut propunerea de a ieși împreună sau cine a plătit ultima consumație, atunci e semn că poți să-i spui te iubesc.
5. Te prezintă prietenilor apropiați și familiei. Atunci când ești integrată în familie sau în cercul de prieteni e semn clar că te vrea în viața sa, iar asta denotă că își dorește să fie împreună cu tine.
6. Îți trimite mesaje cu melodii de dragoste care îi amintesc de Tine. Dacă se repetă și îți fac placere aceste mesaje, atunci e semn de iubire.
7. Cunoști multe detalii despre viața lui personală. Vorbiți foarte des și îți împărtășește toate problemele apărute, dar și întâmplările fericite din viața sa.
8. Îi place mereu să ofere ajutorul pentru rezolvarea diverselor lucruri sau probleme. Atunci când ai probleme cu laptopul, chiuvetA sau instalația electrică și el se oferă să te ajute, înseamnă că însemni destul pentru el si te vrea alături.
9. Știe și reține foarte repede tot ce îi spui. Nu e așa că e ți-e drag de o persoană care ține minte data nașterii sau ce tot îi povestești de-a lungul zilei? Le face pentru că îi păsa de tine și acesta e un semn că îi poți spune “te iubesc”.
10. Îți spune des că îi e dor de tine sau simte lipsa prezenței tale. Atunci puteți să vă apropiați mai mult și să dezvoltați subiectul până ajungeți la cele două cuvinte.

Să spui te iubesc e mare lucru, așa că fă-o atunci când chiar simți asta!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment