Calitățile bărbatului perfect în opinia mea

Calitățile bărbatului perfect în opinia mea

Am mai spus și în alt context că perfecțiunea este relativă și diferită pentru fiecare, așa că nu vom discuta despre calitățile fizice ale unui bărbat. Poate că pentru mine bărbatul ideal este brunet, cu trăsături masculine, poate pentru voi ar trebui să aibă ochi albaștri și buze frumoase, dar oare personalitatea fiecăruia dintre noi nu este cea care ne conturează perfecțiunea?

Bărbatul perfect este cel care știe ce vrea de la viață, capabil să-și protejeze femeia și familia, uneori romantic, alteori puternic. Bărbatul ideal este cel care oferă flori fără să-l oblige o situație, se implică în activitățile iubitei lui, are curaj să-i ceară părerea atunci când nu este sigur în alegerile lui, este atent la nevoile ei, inteligent și uneori amuzant, iar lista poate continua.

Probabil că perfecțiunea înseamnă câte puțin din fiecare la momentul oportun.

Barbatul perfectDacă vă doriți să vă apropiați de imaginea unui bărbat perfect poate că ar trebui să știți ce nu ne place:

– bărbații mămoși (dependenți de mamă);

– bărbații imaturi;

– bărbații agresivi;

– bărbații cu diferite vicii;

– bărbații plictisitori;

– bărbații mitocani;

– bărbații întreținuți.

Voi ce calități vă doriți de la un bărbat?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment