Cadourile în cuplu – De ce trebuie să vă oferiți mici atenții

Cadourile în cuplu – De ce trebuie să vă oferiți mici atenții

Micile atenții pot consolida relația de cuplu, pentru că acela care primește cadoul va ști că partenerul său s-a gândit la el, că încearcă să-l facă fericit sau că a făcut un efort pentru a-i face o bucurie.

Acest obicei există încă din cele mai vechi timpuri, fiind o formă de recunoștință și apreciere. Cadourile se oferă mai ales la începutul unei relații de cuplu, când ambii parteneri sunt preocupați să îi impresioneze într-un fel sau altul pe celălalt.

Consistența cadourilor nu este cea mai importantă, ci mai degrabă contextul în care este oferit. Dorința de a-l bucura pe celălalt îi va confirma interes, tandrețe, dar mai ales anteție din partea ta. Un cadou este binevenit oricând, însă trebuie să știi că există și situații când este bine să nu oferi un cadou.

Cadouri in relatia de cupluCând poți oferi o atenție partenerului tău:

– Cadourile nu se fac doar de către bărbați. Și femeile ar trebui să facă același lucru. Puteți opta pentru o ciocolată pe care să i-o oferiți iubitei/soției când vă întoarceți de la muncă, pentru o floare, o carte sau orice cadou care să aibă un mesaj. Despre bărbați se spune că preferă cadourile mai practice.

– Nu oferi cadouri când celălalt este supărat. Există posibilitatea ca starea lui emoțională să nu-i permită să se bucure, iar tu te vei simți frustrat. De asemenea, nu vă faceți cadouri dacă ați avut un conflict, un cadou venit după o astfel de situație poate părea că vreți să vă răscumpărați greșelile.

– Oferă-i o vacanță undeva unde v-ar plăcea la amândoi să mergeți.

– Pregătiți-vă cina unul altuia și creați o atmosferă plăcută fără să aveți neapărat ceva de sărbătorit.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

2 Comments

Leave Your Comment