Cadouri personalizate – Cutii și tricouri pictate manual

Cadouri personalizate – Cutii și tricouri pictate manual

Pentru că uneori un cadou unic, făcut din suflet, valorează mai mult decât oricare altul, m-am gândit să vă ofer un pont: Angel Art Box. Puteți comanda după bunul plac cutii personalizate, folosite pentru depozitarea bijuteriilor, scrisorilor sau lucruri de valoare, precum și tricouri cu diferite mesaje.

Monica Mincu este una dintre fetele care le creează, așa că am rugat-o să ne vorbească puțin despre ceea ce fac:

„Angel Art Box s-a născut  dintr-o joacă de copii. Din dorința de a oferi celor dragi altceva, decât ceea ce se gaăsește pe piață am realizat diferite cutii și tricouri pictate manual, pe care le-am oferit cadou persoanelor dragi. După o perioadă de timp prietenii mă tot întrebau de ce nu facem câteva produse pentru vânzare, să se bucure și alții de acest sentiment, de a primi ceva unic și din suflet.
Am putea face cutii sau tricouri asemănătoare , însă niciodată două la fel. Vrem să punem accent pe unicitatea produselor. Toate produsele sunt realizate hand-made prin diferite tehnici. Secretul frumuseții lor constă în magia de a pune suflet odată cu fiecare atingere de pensulă!
Ceea ce este de reținut, este faptul că noi ne dorim ca fiecare client să primească exact ceea ce i se potrivește. Astfel, sunt persoane care ne dau direct o imagine pe care o îndrăgesc foarte mult, sau persoane care nu știu exact ce anume vor, și se lasă surprinși, dar prin câteva întrebări reușim să ne dăm seama ce i-ar plăcea fiecăruia dintre ei.
Realizăm și comenzi în țară, prin curier, taxele fiind suportate de către client în funcție de valoarea comenzii. Prețurile diferă, în funcție de mărimea cutiei și de necesarul de materiale pentru prelucrarea acestuia. O cutie poate costa între 35 – 190 lei, iar un tricou între 50-150 lei”.

Pentru că v-am mai spus și mai repet, lucrurile cele mai bune sunt făcute cu pasiune, iar Monica este una dintre fetele care pun pasiune în ceea ce fac. Dacă vă doriți o astfel de cutie sau vreți să oferiți un cadou, le puteți găsi pe Facebook, aici  sau la adresa de e-mail [email protected]

Iată câteva creații Angel Art Box:

Sursa foto: Monica Mincu

Fotografiile de mai sus sunt proprietate privată și nu pot fi folosite fără a specifica sursa acestora.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment