Cadouri oferite de bărbați și semnificațiile lor

Ce cadouri dăruiesc bărbaţii şi ce spun acestea despre ei

Când primim cadouri de la bărbaţi, primim şi un mesaj secret? Ei bine, poate da, poate nu, dar cu siguranţă putem afla ce fel de persoană este. Dacă este creativ, darnic, zgârcit, atent, neatent, îndrăgostit sau poate doar vrea să-şi arate respectul faţă de cineva. Cum bărbaţii stau mai prost la capitolul emoţii şi declaraţii sincere de amor, ei se vor baza mai mult pe simţul lor practic şi raţional.

Când vine vorba de cadouri, bărbaţii recunosc că nu prea se pricep şi lucru acesta reprezintă un stres în plus pentru ei, pentru că ştiu foarte bine cât de analitice pot fi femeile şi cine ştie ce vor interpreta ele din aceste cadouri. Întreb şi ei în stânga şi în dreapta, care ar fi mai potrivit sau ce i-ar plăcea iubitei. De multe ori trebuie să deruleze filmul amintirilor şi să se gândescă ce anume îi învăţase mama odată că e frumos şi galant să dăruiască femeilor, ca să fie priviţi ca adevăraţi gentlemeni. În plus, ce s-ar face fără filme, că numai acolo mai pot găsi inspiraţie de dat pe spate. Aşadar, doamnelor, nu vă mai stresaţi, bărbaţii nu au niciun gând ascuns în spatele cadourilor, fac şi ei ce pot şi ce au învăţat. Dar totuşi, să vedem care sunt cele mai populare cadouri dăruite de bărbaţi şi ce spun ele:

Obiecte vestimentare

Noi femeile nu spunem niciodată „nu” la obiecte vestimentare, nu-i aşa? Desigur, bărbaţii ştiu cel mai bine asta, şi anume cum ne dăm în vânt după modă. Nu ne putem abţine de la o bluziţă din satin sau o rochie de firmă. Totuşi dacă ţi-a dăruit haine, scumpe sau nu, fie te-a văzut visând la ele, fie a fost îndrumat de o altă fată (fie ea o prietenă sau chiar o soră) şi l-a sfătuit să dea o tură prin mall. Ce spune asta? Personal i-aş da o bilă albă, pentru că nu orice bărbat se aventurează singur la o zi de shopping, mai ales în magazine de haine pentru femei. Deci trebuie apreciat efortul. Asta demonstrează că se interesează să te facă să zâmbeşti. Multor bărbaţi le place să-şi vadă partenerele că poartă haine primite de la ei, fiind un fel de amprentă a lor pe tine.

cadouriFlori

Când un bărbat dăruieşte un buchet de flori nu ai cum să nu-l consideri romantic şi galant, mai ales dacă e fără vreo ocazie specială. Însă dacă este ziua ta şi îţi dăruieşte câteva flori, fie nu are prea multă imaginaţie, fie este un pic cam zgârcit şi consideră că florile ajung. Dragi bărbaţi, florile pentru noi sunt atenţii şi uneori mai aşteptăm şi altceva, care nu ofileşte într-o săptămână. Cu toate acestea, dacă dăruieşte un buchet de flori unei profesoare, directoare sau chiar şi mamei, este un gest frumos care transmite respect şi mulţumire.

Bijuterii sau ceasuri scumpe

Nişte cadouri strălucitoare şi valoroase precum ceasurile de mână sau bijuteriile sunt dăruite, bineînţeles, de bărbaţii care îşi permit. Aşa că, fii recunoscătoare. Se spune că un bărbat începe să-ţi dăruiască bijuterii când simte că relaţia cu tine contează pentru el şi meriţi să fii tratată ca o regină. Totuşi, asta poate să dea de gol o lipsă de creativitate. Dacă an de an îţi dăruieşte numai bijuterii, poate demonstra fie o lipsă de interes, un cadou cumpărat pe ultima sută de metri, fie că vrea să scape repede şi fără efort. În plus, îţi dăruieşte accesorii comune, din material ieftin? S-ar putea să fie încă imatur şi nu atât de stabil financiar. Cu toate acestea, priveşte partea plină a paharului şi nu uita că gestul contează. Unele au „norocul” ca partenerul lor nici să nu-şi aducă aminte de ziua lor, dar mite să le dăruiască ceva.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment