Ca de la femeie la bărbat: cum să alegi inelul de logodnă ideal

inel

Știi cum e atunci când îți cumperi o mașină nouă, la care ai visat o viață întreagă? Ai emoții, cauți, citești, te duci la test drive, mai întrebi un prieten, iar cauți pe internet, dar până la urmă o faci. Îți cumperi mașina. Ei bine, dacă asta ți se pare o decizie importantă, atunci când te-ai hotărât să-i cumperi inelul, emoțiile sunt de o mie de ori mai intense!

Știu vorba aia cu gestul contează sau “inelul ar trebui să fie simbolic”, dar nu e chiar așa. Nu există femeie care să nu-și dorească inelul perfect! Întrebarea este: cum știi ce înseamnă perfect pentru ea? Afli!

1. Vorbește cu cea mai bună prietenă a ei.

Nu-ți face griji. La dulcegării din astea, știm să ne ținem gura. Deci, prietena ei nu te va da de gol, din contră. Mai mult decât atât, între fete vor exista întotdeauna discuții despre cum ar trebui să fie inelul de logodnă și rochia de mireasă, fie că există sau nu un iubit la mijloc. Așa că mergi la sigur. Măcar vei afla dacă pune preț pe cât de mare va fi piatra sau dacă are vreo preferință în ceea ce privește materialul. Orice informație este binevenită.

2. Alege un inel care să o reprezinte.

Dacă este genul de femeie care preferă opulența, nu-i lua un inel cu piatră minusculă. Sigur că e important să-ți placă și ție, dar încearcă să găsești un echilibru. Înainte să-ți faci o idee, uită-te pe un catalog cu inele, precum acesta, apoi încearcă să vezi dacă are bijuterii similare cu ceea ce ți-a plăcut. Le poartă pe cele delicate sau preferă bijuteriile masive? Sau poate că sunt medii!

3. Vorbește și cu alți bărbați care au trecut deja prin etapa asta.

Dacă ai prieteni care au trecut deja prin asta, de ce să ai atâtea emoții de unul singur? Vorbește, pune întrebări, cere informații. Există posibilitatea să găsești un pont bun.

4. Analizează-i bijtuteriile:

Atunci când e plecată sau stă cu orele la duș, bagă-ți nasul în bijuteriile ei. Ținând cont că inelul cu diamant îl va purta zilnic, ar fi ideal ca acesta să nu fie din alt film cu restul bijuteriilor. Există femei care sunt alergice la un anumit tip de material, așa că ar fi bine să afli asta înainte de a-i cumpăra inelul. De asemenea, există femei care preferă aurul alb în detrimentul aurului galben și invers. Ține cont și de acest aspect.

P.S. Știu că pare greu, dar nu e. Cel mai important lucru este să-i cunoști gusturile (mă gândesc eu că nu ceri o femeie în căsătorie dacă nu o cunoști suficient de bine).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment