Bunele maniere la serviciu – Cum sa fii o lady pana la capat

Bunele maniere la serviciu – Cum sa fii o lady pana la capat

Munca poate fi mult mai placuta daca fiecare isi insuseste bunele maniere. Desfasurarea activitatii necesita concentrare si atentie, astfel ca linistea, respectul si bunul simt nu trebuie sa lipseasa in timpul orelor de lucru. Datorita familiaritatii intre colegi, unii dintre noi uitam de bunele maniere.
Poti avea un comportament ireprosabil astfel: daca trebuie sa porti uniforma, asigura-te ca o porti corespunzator, fa tot ce-ti sta in putinta pentru a multumi clientii, nu manca chips-uri in timpul unei teleconferinte, nu intrerupe pe cineva cand vorbeste, nu folosi limbaj nepoliticos, nu lua nimic fara sa ceri voie, nu-ti rezolva problemele personale in timpul programului de lucru, nu deranja colegii care au o conversatie telefonica in interes de serviciu, nu da drumul la muzica si nu incepe sa canti, respecta linistea colegilor (daca unul dintre colegi iti este si prieten nu deranja linistea intregului birou cu discutii referitoare la activitatile voastre din timpul liber).
“Manierele traduc caracterul. Cum se comporta angajatii intre ei este un bun indicator al comportamentului pe care il vor avea fata de clienti, intr-o situatie stresanta.” Astfel, bunele maniere reflecta respectul fata de ceilalti, iar fara respect reciproc este dificil sa lucrezi eficient in echipa.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment