Bunele maniere – Cum trebuie sa mesteci o guma

Bunele maniere – Cum trebuie sa mesteci o guma

Se intampla adesea sa intalnesc fete frumoase, care la prima vedere par finute si elegante, insa dau cu bata-n balta cand incep sa mestece guma. Guma de mestecat are rolul ei si este un rol diferit fata de a-ti crea o imagine proprie urata si ieftina.

Baloanele uriase si guma intinsa pana la cot erau amuzante in copilarie, insa dupa ce treci de perioada adolescentei este deja de prost gust sa mesteci guma cu zgomot, sa vorbesti cu cineva in timp ce mesteci frenetic si cu atat mai mult sa faci baloane. Cand devii adult, guma se transforma intr-o necesitate dupa masa sau dupa ce ai fumat o tigara. Si mare atentie la felul cum mesteci, trebuie sa o faci intr-un mod delicat si nu tocmai vizibil.

Asadar, dragile mele fete, cu precadere cele care afisati un look aparent sofisticat, evitati astfel de gesturi pentru ca veti avea parte de un contrast teribil al imaginii afisate!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment