Bunele maniere – Cum se bea vodka

Bunele maniere – Cum se bea vodka

Băutură cu tradiție în Europa de Nord, vodka nu se bea oricum și oriunde. Așa că v-am pregătit câteva informații utile despre cum se bea vodka:

1. Vodka nu se amestecă cu altă băutură: deși, în România există o modă de a bea vodka cu suc de mere, vodka se bea ca atare, dintr-o singură înghițitură.

2. Sticla de vodka: după ce s-a terminat sticla, se pune lângă piciorul mesei și niciodată pe masă. O sticlă goală pe masă se consideră semn de sărăcie.

3. Vodka pe stomacul gol: niciodată nu se consumă vodka pe stomacul gol, mai ales dacă aveți probleme de sănătate. Printre paharele de vodka se consumă morcovi cu sare, murături, somon, caviar, pâine prăjită.

Vodka4. Toast-ul: dacă unul dintre partenerii de distracție a ținut un toast, este de bun-simț să beți toți odată și niciodată unul mai devreme decât celălalt.

Tu știi cum se bea vodka?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment