Bronz natural sau arficial – Avantaje si dezavantaje

Bronz natural sau arficial – Avantaje si dezavantaje

O piele bronzata poate fi obtinuta prin doua metode: natural, prin expunerea la soare sau artificial, cu ajutorul solarului sau al cremelor autobronzante.
Fie ca alegi bronzul natural, fie ca alegi bronzul artificial (solar) este bine sa stii ca acestea inseamna o agresiune asupra pielii tale. Excesul de ultraviolete irita pielea si o imbatraneste, afecteaza parul, vederea,sistemul cardiovascular si mareste riscul aparitiei cancerului de piele. Dar, chiar daca stim acest lucru, nu suntem dispuse sa renuntam la bronz. Fustele scurte , pantalonii scurti arata cu siguranta mai bine pe o piele bronzata, decat pe o piele alba.
Daca optezi pentru bronzul natural, noi te sfatuim sa utilizezi cremele de protectie solara, sa nu te expui la soare decat cateva ore dimineata si seara, evitand soarele puternic al dupa-amiezii, sa te hidratezi foarte bine consumand multe lichide, sa-ti acoperi capul cu o palarie sau o esarfa si sa poarti ochelari de soare. Daca alegi varianta bronzului artificial, nu depasi aproximativ 50 de sedinte de solar pe an, utilizeaza ochelarii de protectie, protejeaza-ti parul si daca ai alunite mai mari, acopera-le. Poti alege sa te bronzezi cu ajutorul lotiunilor autobronzante si nu iti asumi niciun risc, fiind cea mai sanatoasa metoda de bronzare.

Tips: Consulta un medic dermatolog inainte de a alege orice metoda de bronzare! Acesta va observa anumite zone care au timpi diferiti de bronzare sau afectiuni care ar putea fi agravate prin expunerea la razele ultraviolete.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment