Brioşe duo – Cum să prepari brioşe americane

 

Brioşe duo –  Află mai jos cum să prepari brioşe  cu interior cremos de branză!

Sunt micuţe, gustoase şi uşor de preparat

Ingrediente :

1. Pentru amestecul de brânză

– 225g cremă de brânză
– 1 ou, la temperatura camerei
– 70g de ciocolată tăiată mărunt (preferabil neagră, minimum
50% cacao)

– 65 de grame de zahar

2. Pentru briose :

– 210g de făină
– 240g de zahăr brun
– 30g de cacao

– 1 lingură oţet din vin alb
– 1 linguriţă extract de vanilie

– 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
– 1 praf de sare

– 250ml de apă

– 80ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

1. Se încinge cuptorul la 175 de grade . Se aşează formele de brioşe într-o tavă.

Pentru crema de brânză : Se amesteca primele trei ingrediente, fără a folosi mixerul, până se obţine o consistenţă omogenă, apoi se adaugă ciocolata şi se dă deoparte.

2.  Pentru brioşe – Mai întâi se amestecă făina cu zahărul brun, cacao, bicarbonatul de sodiu şi praful de copt, apoi , separat ingredientele lichide.  Se face o groapă in mijlocul amestecului de făina şi se toarnă lichidul.  Se amestecă până se încorporează lichidul şi compoziţi devine aproape omogenă.

3.  Se împarte aluatul de brioşe în cele 12 forme din tavă, apoi se adaugă, în fiecare formă, câte o lingură din amestecul de brânză. Se dau la cuptor pentru 25 de minute, apoi se lasă la răcit, înainte de a fi scoase din tavă.

Poftă bună!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment