Bomboane Raffaello – Rețetă pentru acasă

Bomboane Raffaello – Rețetă pentru acasă

Le știm cu toții, ne plac la fiecare ocazie specială pentru că sunt fine, dar mai ales sunt delicioase!

Ingrediente:

-500 g. lapte praf

– 200 g. zahăr pudră

– 100 g. nucă de cocos

– 200 g. unt

– 1 lingură mare smântână

Bomboane RaffaeloMod de preparare:

Se amestecă laptele praf cu zahărul, cu nuca de cocos și cu untul, lăsat în prealabil la temperatura camerei și în final cu smântâna.

Se formează o compoziție, cu care vă puteți juca, adică dacă este prea moale și untoasă adăugați lapte praf și un pic de nucă de cocos (sau napolitane-foi mărunțite/biscuiți), iar dacă e prea tare, mai adaugati puțină smântână.

Se modelează în formă rotundă, bombonele de aceeași mărime și se tăvălesc prin nucă de cocos pe care le puteti umple cu câte o alună sau fistic crud.

Se pun la rece, pe un platou, la distanță de cca. 2 cm una de cealaltă. Poftă bună!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment