Body Art – Un alt mod de a-ți antrena toate grupele musculare

Body Art – Un alt mod de a-ți antrena toate grupele musculare

Tocmai am încercat acest tip de antrenament, deși eram una dintre acele persoane care credeau că nimic nu se compară cu fitness-ul. Ei bine, m-am înșelat. Body Art este acel tip de antrenament care îmbină cu succes relaxarea fizică, spirituală și mentală cu antrenarea fiecărui mușchi în parte. Spre deosebire de clasicile ședințe de fitness, după o oră de Body Art vei fi convins că ai lucrat toți mușchii.

Pe lângă antrenamentul mușchilor, acest sport îți asigură o funcționare corectă a întregului organism. Tehnicile de respirație pe care le veți învăța în cadrul unei ședințe de Body Art vă vor ajuta la eliminarea stresului și a tensiunii musculare.

Exercitii Body ArtEu m-am îndrăgostit de acest sport, am fost o dată, mă mai duc.

P.S. Deși, mișcările par foarte ușoare, vă asigur că sunt foarte solicitante și pentru că trebuie să treceți prin cel puțin 4 faze, nu vă veți plictisi.

Iată ce înseamnă de fapt Body Art:

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să fii la curent cu articolele noi, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment