Bloggeri români: cum să-ți faci blog-ul vizibil

blog

Fac blogging de peste 7 ani și un lucru este cert: există conținut de calitate, dar care nu este suficient de bine promovat. Și e păcat. Așa a luat naștere grupul Bloggeri români. Pentru că știu cum e, pentru că există conținut care merită să devină vizibil, pentru că am întâlnit persoane care nu au nici cea mai mică pregătire în “ale online-ului”, dar au talent.
Bloggeri români se vrea a fi un grup în care îți poți promova conținul cu o singură condiție: să nu fie reclamă. În cei 7 ani de când sunt om de online am învățat un lucru: e loc pentru toată lumea și mai mult decât atât, concurența te face să devii mai bun.

Mai jos las câteva reguli pe care fiecare membru trebuie să le respecte:

1. Nu promovăm reclamele la servicii sau produse.
2. Este interzis să postezi conținut care încurajează violența, discriminarea, consumul de alcool sau substanțe interzise, folosirea de arme sau rasismul. De asemenea, este interzis să folosești cuvinte licențioase și/sau imagini destinate adulților.
3. Conținutul promovat trebuie să respecte drepturile de autor. Mai multe informații despre asta găsești pe DMCA.
4. Este interzisă instigarea la ură și discreditarea la adresa unei persoane sau unui grup.

Ce beneficii ai dacă te înscrii în grup?

1. Conținutul tău devine vizibil. Cred în solidaritate și în corectitudine, de aceea voi promova în comunitatea blogului meu articolele potrivite.
2. Lunar voi furniza informații despre cum îți poți crește blogul.
3. Vizibilitatea nu înseamnă doar trafic. Dacă ești la început de drum și vrei să-ți câștigi existența din asta, primul sfat este să-ți faci relații. Nu știi nicioată cine te vede și ce oportunități se ivesc.
4. Poți pune întrebări. Dacă ai o idee și nu știi în ce direcție să mergi, întreabă. Promit că vei primi răspunsuri și dacă nu voi ști eu să răspund, te asigur că întreb mai departe.
5. Dacă ești angajator, știi cât de greu este să găsești oameni cu adevărat pregătiți sau talentați. Bloggeri români este grupul unde vei putea găsi oamenii potriviți.

Așadar, fie că ești angajator, blogger sau pur și simplu, consumator de blogging, înscrie-te în grupul de Facebook Bloggeri români!

P.S. Poți adăuga pe oricine în grup.

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment